Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Градска општина Звездара - Пројекти
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Новости 
Пројекти
Они су спојили екологију, уметност и традицију
07. октобар 2016.

Еколошко удружење „Звездарски еколошки центар“ и уметничко удружење „Чувари заната“, као партнери уз подршку Градске општине Звездара, реализовали су током лета у Вртићу "Звездани гај" са нашим најмлађим суграђанима два пројекта из домена екологије, заштите животне средине, и уметничких заната под називом "Ја не бацам, ја стварам" и "Прича о старим разбојима".

 
Успешан почетак саветовалишта за будуће родитеље
05. октобар 2016.

У одборничким клупама Градске општине Звездара, синоћ, 04.10.16. седеле су труднице, будуће маме и њихови партнери и уживали у програму којим је почело прво бесплатно холистичко саветовалиште за труднице „ПоРоди се лако“ у организацији Удружења „Родитељство Новог Доба“.

 
Приручник за роме и ромкиње
15. март 2016.

У прилогу се налази „Приручник за Роме и Ромкиње“ у вези озакоњења објеката,развијен од стране ГО Звездара и стручњака из те области, у оквиру пројекта „Унапређење услова станопвања ромске популације на Звездари“ финансираног од стране ОЕБС и СИДА.

 
„Језички коктел“ у Шестој београдској гимназији
04. март 2016.

Бесплатну школу страних језика за средњошколце, под називом „Језички коктел“, четврту годину заредом реализују ученици Шесте београдске гимназије у сарадњи са студентима и дипломцима Филолошког факултета. О томе су, у име школе, председника Градске општине Звездара обавестиле Антонија Радуловић, матуранткиња и Анђела Стефановић, ученица другог разреда.

 
Позив за обуке незапослених Рома и Ромкиња
21. јануар 2016.

Градска општина Звездара, као наставак активности   упућује позив незаспосленим Ромима и Ромкињама за плаћене обуке. Током 2015. год. ГО Звездара је обучавала припаднике ромске заједнице за стручне послове и самозапошљавање кроз два пројекта финансирана од стране Европске Уније.

 
Пројекат „Партнерски за образовање“
10. децембар 2015.

Фондације за отворено друштво и УНИЦЕФ расписују конкурс који омогућава родитељима и просветним радницима подршку да у својој локалној заједници заједнички покрену промене у образовању. Заинресовани се могу пријавити до 30. децембра 2015.

 
Унапређење услова становања ромске популације на Звездари - Јавни позив
30. октобар 2015.

Комисија за избор корисника препарцелације у складу са Правилником о условима и критеријумима за избор корисника помоћи у изради пројеката препарцелације за решавање проблема легализације објеката Рома на територији ГО Звездара, упућује јавни позив за доделу помоћи у изради пројеката препарцелације по конкурсу „Унапређење услова становања ромске популације на Звездари“, као део пројекта финансираног од стране донатора ОЕБС.

 
Пројекат „Рециклажна острва”
21. октобар 2015.

Удружење „Звездарски еколошки центар“ је у октобру 2015. почело са реализацијом пројекта „Рециклажна острва“ који су подржали Министарство пољопривреде и заштите животне средине, Градска општина Звездара, образовно-васпитне установе и компаније „Greentech“ и „ММ Продукт“.

 
Почињу радионице за ОСИ „Верујем да могу“
22. септембар 2015.

Удружење особа са инвалидитетом Београд, уз подршку ГО Звездара, а у партнерству са Градском организацијом слепих Београда и Удружењем „Кућа постигнућа“ и у сарадњи са Националном службом за запошљавање, спроводи пројекат „Верујем да могу” - едукативни програм за особе са инвалидитетом, узраста до 40 година, које желе да развију своја знања и вештине и искористе могућност даљег усавршавања и унапређења конкурентности на тржишту рада.

 
Мрежа подршке породицама са дементним чланом
26. август 2015.

Градаска општина Звездара, у сарадњи са партнерима из области социјалне заштите: Геронтолошким центром Београд, Градским центром за социјални рад -Одељење Звездара, Домом здравља Звездара и удружењима грађана „Окриље“ и „Хлеб живота“ покренула је иницијативу за успостављање Мреже подршке за породице са проблемом дементног члана.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 16