• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna Novosti 
Odluke
Zvezdarska Skupština jednoglasna da Opština izdvoji sredstva za KBC „Zvezdara” i DZ „Zvezdara”
17. februar 2017.

Na predlog predsednika Gradske opštine Zvezdara Miloša Ignjatovića, Skupština GO Zvezdara je na šestoj sednici koja je održana u petak, 17.2.2017. a kojom je predsedavao Aleksandar Eror, predsednik Skupštine, jednoglano usvojila Odluku o izdvajanju budžetskih sredstava za nabavku spoljne stolarije (prozora) i sobnih vrata za potrebe Kliničko-bolničkog centra „Zvezdara” i Odluku za izdvajanje budžetskih sredstava za nabavku holter EKG aparata za potrebe Doma zdravlja „Zvezdara”.

 
Šesta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara
14. februar 2017.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Zvezdara Aleksandar Eror zakazao je šestu sednicu Skupštine za petak, 17. februar 2017. godine, sa početkom u 9 časova u odborničkoj sali, Bulevar kralja Aleksandra 77, prvi sprat.

 
Održana peta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara
30. decembar 2016.

Peta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara, kojom je predsedavao Aleksandar Eror, predsednik Skupštine, održana je u četvrtak 29.12.2016. godine.

 
Peta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara
27. decembar 2016.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Zvezdara Aleksandar Eror zakazao je petu sednicu Skupštine za četvrtak, 29. decembar 2016. sa početkom u 14,00 časova u odborničkoj sali, Bulevar kralja Aleksandra 77, prvi sprat.

 
Zaključak o opredeljivanju sredstava za realizaciju programa u oblasti sporta
13. decembar 2016.

Predsednik GO Zvezdara doneo je Zaključak o opredeljivanju sredstava za realizaciju programa u oblasti sporta – godišnji programi, koji se sufinansiraju iz budžeta Gradske opštine Zvezdara na osnovu Izveštaja i Odluke o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija.

 
Odluka o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija
30. novembar 2016.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara je usvojio Predlog odluke Komisije za ocenu programa u oblasti sporta i doneo Odluku o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija nakon rebalansa budžeta Gradske opštine Zvezdara.

 
Odluka o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija
30. novembar 2016.

      Predsednik Gradske opštine Zvezdara je usvojio Predlog odluke Komisije za ocenu programa u oblasti sporta i doneo Odluku o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija nakon rebalansa budžeta Gradske opštine Zvezdara. Sportske organizacije su konkurisale po pozivu objavljenom 3. novembra 2016. godine. Podnosilac programa koji smatra da ispunjava utvrđene uslove i kriterijume, a program mu nije odobren, može na Odluku o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija podneti prigovor Komisiji u roku od tri dana od dana dostavljanja Odluke. Odluka o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija se nalazi u prilogu.

 

 

 
Izmena i dopuna plana detaljne regulacije četiri mesne zajednice opština Zvezdara i Voždovac – naselje
22. novembar 2016.

Izmene i dopune plana detaljne regulacije četiri mesne zajednice opština Zvezdara i Voždovac – naselje Padina izložen je na rani javni uvid u zgradi Gradske uprave grada Beograda, u Ul.27.marta br.43-45, (sala 2 u suterenu), u periodu od 23. 11. 2016. godine do 07. 12. 2016. godine, svakog radnog dana od 09 do 18 časova.

 
Održana četvrta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara
18. novembar 2016.

Četvrta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara, kojom je predsedavao Aleksandar Eror, predsednik Skupštine, održana je u četvrtak, 17.11.2016. godine.

 
Četvrta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara
16. novembar 2016.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Zvezdara Aleksandar Eror zakazao je četvrtu sednicu Skupštine za četvrtak, 17. novembra 2016. sa početkom u 9,00 časova u odborničkoj sali, Bulevar kralja Aleksandra 77, prvi sprat.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 19