• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna Novosti 
Odluke
Odluka o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija
30. novembar 2016.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara je usvojio Predlog odluke Komisije za ocenu programa u oblasti sporta i doneo Odluku o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija nakon rebalansa budžeta Gradske opštine Zvezdara.

 
Odluka o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija
30. novembar 2016.

      Predsednik Gradske opštine Zvezdara je usvojio Predlog odluke Komisije za ocenu programa u oblasti sporta i doneo Odluku o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija nakon rebalansa budžeta Gradske opštine Zvezdara. Sportske organizacije su konkurisale po pozivu objavljenom 3. novembra 2016. godine. Podnosilac programa koji smatra da ispunjava utvrđene uslove i kriterijume, a program mu nije odobren, može na Odluku o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija podneti prigovor Komisiji u roku od tri dana od dana dostavljanja Odluke. Odluka o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija se nalazi u prilogu.

 

 

 
Izmena i dopuna plana detaljne regulacije četiri mesne zajednice opština Zvezdara i Voždovac – naselje
22. novembar 2016.

Izmene i dopune plana detaljne regulacije četiri mesne zajednice opština Zvezdara i Voždovac – naselje Padina izložen je na rani javni uvid u zgradi Gradske uprave grada Beograda, u Ul.27.marta br.43-45, (sala 2 u suterenu), u periodu od 23. 11. 2016. godine do 07. 12. 2016. godine, svakog radnog dana od 09 do 18 časova.

 
Održana četvrta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara
18. novembar 2016.

Četvrta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara, kojom je predsedavao Aleksandar Eror, predsednik Skupštine, održana je u četvrtak, 17.11.2016. godine.

 
Četvrta sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara
16. novembar 2016.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Zvezdara Aleksandar Eror zakazao je četvrtu sednicu Skupštine za četvrtak, 17. novembra 2016. sa početkom u 9,00 časova u odborničkoj sali, Bulevar kralja Aleksandra 77, prvi sprat.

 
Politika integrisanog menadžment sistema
16. novembar 2016.

Politika integrisanog menadžment sistema je sastavni deo ukupne politike Gradske opštine Zvezdara i okvir za definisanje ciljeva integrisanog menadžment sistema, a zasnovana je na osnovnim principima koji su navedeni u tekstu u nastavku:

 
Biljana Čukić postavljena na funkciju opštinske pravobraniteljke
30. septembar 2016.

Na trećoj sednici Skupštine Gradske opštine Zvezdara, koja je održana u četvrtak, 29.9.2016., nakon ostavke Anđelke Dević-Štrbac, na funkciju opštinske pravobraniteljke postavljena je diplomirana pravnica Biljana Čukić.

 
Zaključak o opredeljivanju sredstava za realizaciju programa u oblasti sporta – godišnji programi
23. avgust 2016.

Predsednik GO Zvezdara doneo je Zaključak o opredeljivanju sredstava za realizaciju programa u oblasti sporta – godišnji programi, koji se sufinansiraju iz budžeta Gradske opštine Zvezdara na osnovu Izveštaja komisije za ocenu programa iz oblasti sporta,  i Odluke o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija. 

 
Odluka i Predlog odluke o odobravanju finansiranja godišnjih programa za sport
10. avgust 2016.

Predsednik GO Zvezdara doneo je Odluku o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija koji se sufinansiraju iz budžeta Gradske opštine Zvezdara na osnovu Predloga odluke Komisije za ocenu programa iz oblasti sporta, a utvrđenog nakon razmatranja  prijava pristiglih po Javnom pozivu.

 
Radno vreme mesnih zajednica
01. avgust 2016.

Tokom avgusta 2016. godine sve mesne zajednice na teritoriji opštine Zvezdara radiće od 7.30 do 15.30 časova svakog radnog dana u nedelji.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 19