• Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Новости 
Одлуке
Звездарска Скупштина једногласнa да Општина издвоји средства за КБЦ „Звездара” и ДЗ „Звездара”
17. фебруар 2017.

На предлог председника Градске општине Звездара Милоша Игњатовића, Скупштина ГО Звездара је на шестој седници која је одржана у петак, 17.2.2017. а којом је председавао Александар Ерор, председник Скупштине, једноглано усвојила Одлуку о издвајању буџетских средстава за набавку спољне столарије (прозора) и собних врата за потребе Клиничко-болничког центра „Звездара” и Одлуку за издвајање буџетских средстава за набавку холтер ЕКГ апарата за потребе Дома здравља „Звездара”.

 
Шеста седница Скупштине Градске општине Звездара
14. фебруар 2017.

Председник Скупштине Градске општине Звездара Александар Ерор заказао је шесту седницу Скупштине за петак, 17. фебруар 2017. године, са почетком у 9 часова у одборничкој сали, Булевар краља Александра 77, први спрат.

 
Одржана пета седница Скупштине Градске општине Звездара
30. децембар 2016.

Пета седница Скупштине Градске општине Звездара, којом је председавао Александар Ерор, председник Скупштине, одржана је у четвртак 29.12.2016. године.

 
Пета седница Скупштине Градске општине Звездара
27. децембар 2016.

Председник Скупштине Градске општине Звездара Александар Ерор заказао је пету седницу Скупштине за четвртак, 29. децембар 2016. са почетком у 14,00 часова у одборничкој сали, Булевар краља Александра 77, први спрат.

 
Закључак о опредељивању средстава за реализацију програма у области спорта
13. децембар 2016.

Председник ГО Звездара донео је Закључак о опредељивању средстава за реализацију програма у области спорта – годишњи програми, који се суфинансирају из буџета Градске општине Звездара на основу Извештаја и Одлуке о одобравању финансирања годишњих програма спортских организација.

 
Одлука о одобравању финансирања годишњих програма спортских организација
30. новембар 2016.

Председник Градске општине Звездара је усвојио Предлог одлуке Комисије за оцену програма у области спорта и донео Одлуку о одобравању финансирања годишњих програма спортских организација након ребаланса буџета Градске општине Звездара.

 
Одлука о одобравању финансирања годишњих програма спортских организација
30. новембар 2016.

      Председник Градске општине Звездара је усвојио Предлог одлуке Комисије за оцену програма у области спорта и донео Одлуку о одобравању финансирања годишњих програма спортских организација након ребаланса буџета Градске општине Звездара. Спортске организације су конкурисале по позиву објављеном 3. новембра 2016. године. Подносилац програма који сматра да испуњава утврђене услове и критеријуме, а програм му није одобрен, може на Одлуку о одобравању финансирања годишњих програма спортских организација поднети приговор Комисији у року од три дана од дана достављања Одлуке. Одлука о одобравању финансирања годишњих програма спортских организација се налази у прилогу.

 

 

 
Измена и допуна плана детаљне регулације четири месне заједнице општина Звездара и Вождовац – насеље
22. новембар 2016.

Измене и допуне плана детаљне регулације четири месне заједнице општина Звездара и Вождовац – насеље Падина изложен је на рани јавни увид у згради Градске управе града Београда, у Ул.27.марта бр.43-45, (сала 2 у сутерену), у периоду од 23. 11. 2016. године до 07. 12. 2016. године, сваког радног дана од 09 до 18 часова.

 
Одржана четврта седница Скупштине Градске општине Звездара
18. новембар 2016.

Четврта седница Скупштине Градске општине Звездара, којом је председавао Александар Ерор, председник Скупштине, одржана је у четвртак, 17.11.2016. године.

 
Четврта седница Скупштине Градске општине Звездара
16. новембар 2016.

Председник Скупштине Градске општине Звездара Александар Ерор заказао је четврту седницу Скупштине за четвртак, 17. новембра 2016. са почетком у 9,00 часова у одборничкој сали, Булевар краља Александра 77, први спрат.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 19