• Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Новости 
Догађаји
Месечно дружење у Волонтерском сервису Звездаре
28. април 2017.

Звездарске волонтерке и волонтери на редовном месечном дружењу у петак, 28. априла разменили су искуства и информације о дешавањима протеклог месеца.

 
Одржана радионица „Сениори и слободно време“
24. април 2017.

Интерактивна радионица „Сениори и слободно време“, која је одржана у петак  21. априла у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре, била је прилика за двадесетак пензионера да сазнају нешто ново, изнесу своја добра и лоша искуства и утврде правила, значај и моћ слободног времена у пензионерским данима, али и током целог живота сваког од нас.

 
Предраг Веиновић отворио Међународни меморијални турнир „Срђан Јанковић“
24. април 2017.

Tрадиционални Међународни меморијални џудо турнир, који се већ четврт века организује у част свестраног учитеља, спортског шампиона и проф. др Срђана Јанковића, одржаног, 23. априла 2017. у СЦ Шумице отворио је заменик председника Градске Општине Звездара Предраг Веиновић.

 
Посета представника првог Регионалног скупа гимназија главних градова региона Општини Звездара
24. април 2017.

Председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић и заменик председника Предраг Веиновић примили су у петак 21.4. представнике првог Регионалног скупа директора гимназија главних градова региона, који се одржавао у периоду 20-22.04.2017. у Београду, а домаћин је, уз подршку ГО Звездара, била Шеста београдска гимназија.

 
Обавештење за полазнике припремне наставе
21. април 2017.

Због одржавања манифестације "Београдски маратон" у суботу, 22.04.2017. неће бити припремне наставе за осмаке у сали ГО Звездара.

По редовном распореду настава ће се одвијати у недељу, 23.04.2017.

 
Вече Луке Баровића у „Малој птици”
20. април 2017.

Несвакидашње књижевно вече одржано је у среду, 19.4. у Библиотеци „Мома Димић” у организацији Књижевног клуба „Мала птица”.

 
У Општини Звездара уручена признања за војне обвезнике који су добровољно одслужили војни рок
19. април 2017.

Војним обвезницима који су добровољно одслужили војни рок у генерацији „март” и „јун” 2016. године су, поводом обележавања Дана Војске Србије, у среду, 19.4. 2017, на свечаности у Градској општини Звездара, уручене Значке војника на добровољном служењу војног рока и Захвалнице отаџбине.

 
Поклони из Волонтерског сервиса за прихватилишта и Свратиште
13. април 2017.

Будући да су празници увек прилика да дарујемо и будемо хумани, Волонтерски сервис Звездаре је, седму годину заредом, на Велики четвртак, 13.априла, организовао са својим волонтеркама и хуманим грађанима дружење и традиционалну акцију прикупљања гардеробе, играчака, књига и празничних јаја која су заједно украшавали и осликавали традиционалним и уметничким техникама-луковином, декупаж и техникама осликавања.

 
Признања за војне обвезнике који су добровољно одслужили војни рок
13. април 2017.

Војним обвезницима који су добровољно одслужили војни рок у генерацији „март” и „јун” 2016. године ће, поводом обележавања Дана Војске Србије, у среду, 19.4. 2017. у 11 сати, на свечаности у Скупштинској сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, бити уручене Значке војника на добровољном служењу војног рока и Захвалнице отаџбине.

 
Трибина под називом „Депресија-хајде да разговарамо"
12. април 2017.

У организацији Градске општине Звездара и заменика председника ГО Звездара Предрага Веиновића организована је трибина под називом „Депресија - хајде да разговарамо".

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 185