• Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Новости 
Актуелности
Представљање ОШ „Десанка Максимовић” у Авив парку Звездара
24. март 2017.

Основна школа „Десанка Максимовић“ представиће се у суботу, 25. марта 2017. од 17 до 19 сати у Авив парку Звездара, улица Живка Давидовића 86.

 
Бесплатан Интернет клуб за сениоре сваког петка у Волонтерском сервису
16. март 2017.

Интернет клуб за сениоре, али и за суграђане свих генерација отворен је сваког петка од 9 до 11 сати у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре, Булевар краља Александра 395.

 
Нове активности у оквиру „Звездаријаде”
14. март 2017.

У Шестој београдској гимназији, је у оквиру „Звездаријаде” одржана трибина о савременом филму.

 
Почела припремна настава за звездарске осмаке
11. март 2017.

Бесплатна припремна настава за завршни испит почела је у суботу, 11. марта у 10 сати у великој сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, и траје до 4. јуна 2017. године.

 
Успостављена редовна испорука гаса Миријеву
11. март 2017.

Председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић је у суботу, 11.3. са чланом Већа ГО Звездара, Александром Луковићем, начелницом Управе ГО Звездара Татјаном Карановић Лечић и инспекторима ГО Звездара обишао деоницу дистрибутивног гасовода Коњарник-Дорћол у Миријеву угрожену бесправно подигнутим бетонским зидом. У сарадњи са ЈП „Србијагас” домаћинствима која су неколико дана била без грејања је пуштен гас, уклоњен је бесправно подигнут потпорни зид и санирано је клизиште.

 
У Општини Звездара уручени сертификати полазницима обуке „Пут до успешног предузетника”
10. март 2017.

Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара и Добросав Марић, директор филијале за град Београд Националне службе за запошљавање уручили су у петак, 10.3.2017. у Општини Звездара сертификате полазницима који су успешно завршили обуку „Пут до успешног предузетника”.

 
У Општини Звездара почела дводневна обука за незапослене „Пут до успешног предузетника”
09. март 2017.

Градска општина Звездара, у сарадњи са Националном службом за запошљавање, организује 9. и 10. марта 2017. године дводневну обуку за незапослене „Пут до успешног предузетника“. Првог дана обуке, у четвртак 9. марта, обуку је похађало 60 суграђана са Звездаре, али и са других београдских општина.

 
Одржана трибина о субвенцијама у пољопривреди
06. март 2017.

У организацији Градске општине Звездара, у суботу 4. марта 2017. године, у просторијама МЗ „Мали Мокри Луг”, одржана је трибина о подстицајним средствима у пољопривреди. На трибини су говорили члан Већа за привреду ГО Звездара Бранислав Пауновић и помоћници директора Управе за пољопривреду Београда Саво Павићевић и Драгана Стефановић.

 
Бесплатна припремна настава из српског језика и математике за звездарске осмаке
01. март 2017.

После сјајних резултата претходних година, када су осмаци успешно положили завршни испит и уписали средњу школу по свом избору, Градска општина Звездара ће и ове године организовати бесплатну припремну наставу из српског језика и математике.

 
Трамвај културе најављује Дане Кубе на Звездари
28. фебруар 2017.

У оквиру манифестације „Дани мултикултуралности - Куба на Звездари“, у сарадњи Градског саобраћајног предузећа и ГО Звездара, 27. и 28. фебруара у периоду од 17 до 20 сати на линији 6 саобраћа Трамвај културе.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 52