• Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Новости 
Акције
Општина Звездара у акцији „Сат за нашу планету 2017”
24. март 2017.

Градска општина Звездара и ове године учествује у светској акцији „Сат за нашу планету 2017” коју организује Светски фонд за природу и у којој Србија учествује девети пут.

 
Уређење зелених површина
23. март 2017.

На иницијативу грађана и уз подршку ГО Звездара, радници ЈКП ''Зеленило Београд'' уредили су неколико локација на Звездари.

 
Олимпијском рециклажом до Венеције
14. март 2017.

Еколошка акција „Олипијска рециклажа“, коју су августа 2016. покренули: СЦ „Олимп“, ГО Звездара и Звездарски еколошки центар-ЗЕЦ, у сарадњи са Рециклажним центром „Божић и синови“, спроводиће се под називом „Олимпијском рециклажом до Венеције“ уз учешће Агенције „Лавли травел“.

 
Одлагање електронског и електричног отпада у основним и средњим школама
14. март 2017.

На иницијативу Градске општине Звездара, 11. марта 2017, је у ОШ „Иван Горан Ковачић”, одржана презентација о одлагању електричног и електронског отпада за директоре основних и средњих школа на Звездари. Презентацију су одржали представници Рециклажног центра „Божић и синови” из Панчева. У име ГО Звездара присуствовали су и дали подршку председник и помоћник председника Општине Милош Игњатовић и Виолета Филип.

 
Нова акција добровољног давања крви на тргу испред ГО Звездара
13. март 2017.

Трансфузиомобил за добровољне даваоце крви биће поново на платоу испред ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, у понедељак, 13.03.2017. од 11 до 17 часова.

 
Позив власницима пољопривредног земљишта на трибину у ММЛ
03. март 2017.

Градска општина Звездара и Секретаријат за привреду града Београда организују трибину намењену свима онима који поседују пољопривредна газдинства у суботу, 04.03.17. у 18 сати у Месној заједници Мали Мокри Луг, Булевар краља Александра 531.

Тема трибине биће субвенције за пољопривреду које је припремио Секретаријат за привреду у сарадњи са Градском општином Звездара.

 
Почиње бесплатна школа фолклора за старије Звездарце/ке
21. фебруар 2017.

Под покровитељством Градске општине Звездара, у организацији КУД „Дукат“, 01. марта 2017. у МЗ „Зелено брдо“ почиње бесплатна школа фолклора намењена старијим Звездарцима и Звездаркама.

 
Иницијатива Општине у циљу чишћења потока и одвођења отпадних вода
08. фебруар 2017.

Чланови Савета Месне заједнице Велики Мокри Луг обишли су са Владаном Јеремићем, чланом Већа ГО Звездара задуженим за комуналне делатности, представницима ЈП Београд - воде, као и градског Секретаријата за привреду - неколико локација на којима је неопходно обавити активности у циљу чишћења сливова потока и одвођења отпадних вода.

 
Мештани Ливачке улице добили јавну расвету
06. фебруар 2017.

На иницијативу Савета Месне заједнице и грађана и уз добру сарадњу ГО Звездара и ЈКП „Јавно осветљење“, решен је дугогодишњи проблем јавне расвете у Ливачкој улици у Великом Мокром Лугу.

 
Решен проблем снабдевања водом становника Цветанове ћуприје
03. фебруар 2017.

Одмах након пријаве грађана Великог Мокрог Луга, брзом реакцијом члана Већа ГО Звездара задуженог за комунална питања Владана Јеремића и надлежних служби, саниран је велики квар на водоводној мрежи и прекид у снабдевању водом. У улици Цветанова ћуприја у Великом Мокром Лугу у сарадњи са Јавно комуналним предузећем „Београдски водовод и канализација” решен је проблем снабдевања водом за становнике овог насеља, којим је било угрожено 30 домаћинстава.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 40