• Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Новости 
Акције
Звездарски Породични уранак
28. април 2017.

На иницијативу грађана Звездаре, под покровитељством ГО Звездара, у недељу, 30. априла од 10 сати на платоу испред Источних капија Београда (куле Рудо) одржаће се забавно-културно-спортска манифестација „Породични уранак“, која ће окупити, суграђане, породице, културно-уметничка, еколошка и спортска удружења, представнике институција, са циљем доброг дружења и забаве.

 
Креативност и хуманост на Ускршњем базару
13. април 2017.

Ускршњи хуманитарни базар уметничких рукотворина на тргу испред Општине Звездара окупио је у креативној и веселој атмосфери децу и преко 40 самосталних уметница, уметника и удружења, као и бројне посетиоце који су обилазили богате, раскошне тезге.

 
Нова акција добровољног давања крви на тргу испред ГО Звездара
13. април 2017.

Трансфузиомобил за добровољне даваоце крви биће поново на платоу испред ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, у уторак, 18.04.2017. године у периоду од 11 - 17 часова.

 
Решавање проблема кишне канализације у Миријеву
12. април 2017.

У сарадњи Градске општине Звездара и ЈКП „Водовод и канализација” настављена је модернизација канализационе и водоводне мреже. Због тога су у уторак 11. априла 2017. године чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић, Немања Ђукић и Ненад Николић обишли радове у улици Ладне воде у Миријеву.

 
Ускршњи базар уметничких рукотворина
11. април 2017.

Установа културе „Вук Стефановић Караџић“ у сарадњи са удружењима жена и уметница, уз подршку Градске општина Звездара, организује велики Ускршњи базар уметничких рукотворина хуманитарног карактера на тргу испред Општине, Булевар Краља Александра 77, у четвртак, 13. априла од 9 до 19 сати.

 
Ромски активизам - јуче, данас, сутра
06. април 2017.

Поводом 8. aприла - Међународног дана Рома, Национални савет ромске националне мањине и Градска Општина Звездара, организују Јавно слушање - “Ромски активизам- јуче, данас, сутра ”, које ће се одржати у сали скупштине Општине Звездара, Булевар краља Александра 77, у суботу, 08. априла 2017., са почетком у 12:00 часова.

 
Трибина подршке за оснаживање Ромкиња
06. април 2017.

Ромски центар за жене и децу „Даје“, у сарадњи са Комисијом за родну равноправност председника ГО Звездара, организује трибину поводом обележавања Светског дана Рома и Ромкиња, која ће бити одржана 7. априла у 15 часова у великој сали на првом спрату ГО Звездара, Булевар краља Александра 77.

 
Када општина реализује грађанску иницијативу...
06. април 2017.

Са неизмерном радошћу деца из Едукативног центра „Онице“ посетила су „Шљункару“ и освежилa се пијаћом водом убрзо после пуштања у рад чесме, коју је на њихову иницијативу поставила Градска општина Звездара у сарадњи са ЈКП Београдски водовод и канализација. 

У нашу редакцију стигла је фотографија коју су том приликом направили уз поруку: „Хвала нашој општини која разуме потребе својих грађана и спроводи наше иницијативе.“

 
Прослава годишњице рада Књижњвног клуба „Мала птица” и промоција часописа
05. април 2017.

У Библиотеци „Мома Димић” свечано је у уторак, 4.4.2017. обележен четврти рођендан Књижевног клуба „Мала птица”.

 
Успела акција чишћења Мокролушког гробља
30. март 2017.

Градска општина Звездара је, у сарадњи са Беоком сервисом, ЈКП „Градска чистоћа” и другим јавним комуналним предузећима, у четвртак, 30.3. реализовала велику акцију пролећног чишћења простора унутар и око Мокролушког гробља у Малом Мокром Лугу.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 41