• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Svečano otvorena manifestacija Dani seniora na Zvezdari 2016

Događaji - 26. septembar 2016.

Miloš Ignjatović, predsednik Gradske opštine Zvezdara je na trgu ispred Opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, u ponedeljak, 26.9, svečano otvorio šestu manifestaciju „Dani seniora na Zvezdari”.

 

Veče pesnika sa Kosova i Metohije u Književnom klubu „Mala ptica”

Događaji - 26. septembar 2016.

Književni klub ”Mala ptica” održao je prvo književno veče u novoj jesenjoj sezoni u Biblioteci „Moma Dimić”.

 

Od inicijative do realizacije

Akcije - 23. septembar 2016.

Za samo mesec dana, GO Zvezdara, u saradnji sa Poslovnim prostorom Opštine Zvezdara sprovela je u delo inicijativu građana, i postavili 2 mobilna toaleta kod česme u Zvezdarskoj šumi.

 

Najlepše zelene površine sa Zvezdare među najlepšim u gradu u akciji „Za zeleniji Beograd 2016

Akcije - 23. septembar 2016.

JKP “Zelenilo-Beograd” je u četvrtak, 22.9. dodelilo zahvalnice i nagrade pobednicima i učesnicima 14. akcije „Za zeleniji Beograd“, na završnoj svečanosti proglašenja pobednika na Malom Kalemegdanu. Zahvalnicu je, pored pojedinaca i insitucija, dobila i Gradska opština Zvezdara, a nagrade su dobili i pobednici sa opštinskog takmičenja na Zvezdari koji su učestvovali i na takmičenju na nivou grada:

 

Dan japanskih veština u Aviv Parku na Zvezdari

Događaji - 23. septembar 2016.

U Aviv Parku Zvezdara, ulica Živka Davidovića 86, u subotu, 24.9. od 18 sati biće održana manifestacija „Dan japanskih veština”, na kojoj će se predstaviti škola karatea "Nipon" sa svojim spektakularnim karate nastupom "Etno bajka", čiju karate-koreografiju prezentuju uz etno muziku "Balkanike".

 

Dani seniora na Zvezdari 2016 - od 26. do 30. septembra

Događaji - 23. septembar 2016.

Gradska opština Zvezdara, povodom 1. oktobra Međunarodnog dana starijih, organizuje 6. manifestaciju „Dani seniora na Zvezdari 2016“ u okviru koje će biti realizovan niz aktivnosti od 26. do 30. septembra.

 

Volonterski servis na Jesenjem festivalu zdravlja

Događaji - 23. septembar 2016.

Na poziv organizatora, na 14. Jesenjem festivalu zdravlja, koji se 22. i 23. septembra održava u Domu omladine, aktivnosti i rezultati Volonterskog servisa Zvezdare predstavljeni su na štandu servisa, kao i u pratećem edukativnom programu u Klub sali u kojoj se tokom dva dana rada organizuju predavanja i tribine.

 

„Kulturno nasleđe i zajednice: Živeti sa nasleđem Zvezdare u Zvezdari“

Događaji - 22. septembar 2016.

U okviru manifestacije ''Dani evropske baštine'' Geodetska tehnička škola u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost predsednika GO Zvezdara, u poslednjoj nedelji septembra organizuje program pod nazivom: „Kulturno nasleđe i zajednice: Živeti sa nasleđem Zvezdare u Zvezdari“.

 

Turnir u golbalu – sportske igre za slepe

Događaji - 22. septembar 2016.

U sali OŠ „1300 kaplara“, u Pančinoj 1, u subotu 24.09.2016. od 9 sati će biti održan turnir u golbalu (sportska igra za slepe ) koji se održava u okviru tradicionalne međunarodne sportske manifestacije „Beograd open“, u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda. Na turniru će se družiti i takmičiti oko 70 učesnika iz Grčke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

 

Dve dečje predstave na zatvaranju 4. Beogradskog leta kulture

Događaji - 22. septembar 2016.

Četvrta manifestacija Beogradsko leto kulture koje se u Sportskom centru „Olimp-Zvezdara” realizovalo od juna meseca, biće završeno predstavama ,,Jedna lepa priča" i ,,Tajna lovca Joce" koje će biti odigrane u subotu i nedelju, 24. i 25.9.2016. godine.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 327