• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Nastavlja se škola pčelarstva na Zvezdari

Događaji - 27. novembar 2015.

Svakog ponedeljka u dve grupe i dva termina-u velikoj sali GO Zvezdara u 15,30 časova i u sali MZ „Lipov lad”, Bulevar kralja Aleksandra 298, u 17,30 časova, u organiyaciji GO Zvezdara i Društva pčelara Breograda održavaju se predavanja o pčelarstvu.

 

GRAND PRIX festivala predstavi „Did i repa“ Gradskog kazališta lutaka Split

Događaji - 26. novembar 2015.

Svečanom dodelom priznanja i proglašenjem pobednika u „Zvezdara teataru“, zatvoreno je 12. Zvezdarište. Prisutne je u ime domaćina – Gradske opštine Zvezdara pozdravio predsednik Edip Šerifov.

 

Svečano zatvaranje i proglašenje pobednika 12. Dečjeg pozorišnog festivala „Pozorište Zvezdarište”

Događaji - 26. novembar 2015.

Svečano zatvaranje i proglašenje pobednika 12. Dečjeg pozorišnog festivala „Pozorište Zvezdarište” biće održano u četvrtak, 26.11.2015. u 17 sati u „Zvezdara teataru, ulica Milana Rakića 38.

 

Nacrt Zakona o stanovanju i održavanju zgrada

Aktuelnosti - 26. novembar 2015.

 

Na javnoj raspravi je Nacrt novog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada.

Ceo tekst nacrta možete pogledati ovde: http://www.mgsi.gov.rs/cir/dokumenti/nacrt-zakona-o-stanovanju-i-odrzhavanju-zgrada

Komentare na Nacrt novog Zakona možete slati na adresu:  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Komisija za rodnu ravnopravnost – 10 godina rada

Akcije - 26. novembar 2015.

Povodom Međunarodne manifestacije „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, Komisija za rodnu ravnopravnost predsednika GO Zvezdara i ove godine organizuje niz događaja u periodu od 25. novembra do 10. decembra.

 

Besplatan kurs samoodbrane za Zvezdarke

Akcije - 25. novembar 2015.

Povodom Međunariodne manifestacije „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama” Komisija za rodnu ravnopravnost predsednika GO Zvezdara, u saradnji sa Klubom borilačkih veština „Takeda”, organizuje besplatan kurs samoodbrane za devojčice i žene Zvezdare.

 

Škola stripa na „Zvezdarijadi”

Događaji - 24. novembar 2015.

U okviru „Zvezdarijade”, festivala kulture mladih, u Šestoj beogradskoj gimnaziji, ulica Milana Rakića 33, će 26. i 27. novembra 2015. godine, kao i 2. i 3. decembra, biti održana Škola stripa.

 

Predavanje o umetničkoj fotografiji na „Zvezdarijadi”

Događaji - 24. novembar 2015.

Predavanje o umetničkoj fotografiji, u okviru „Zvezdarijade” festivala kulture mladih, će biti realizovano u sredu, 25. novembra, u Medicinskoj školi (ulica Veljka Dugoševića bb), i u utorak, 1. decembra 2015. godine, u Sedmoj beogradskoj gimnaziji (Šejkina 21a).

 

Predstavnici Odbora za prava deteta Narodne Skupštine Republike Srbijeu Mirijevu

Događaji - 24. novembar 2015.

U Osnovnoj školi „Despot Stefan Lazarević“ u Mirijevu, u petak, 20.11.2015, je povodom Svetskog dana deteta održan radni sastanak predstavnika Škole, Gradske opštine Zvezdara i Odbora za prava deteta Narodne Skupštine Republike Srbije.

 

Radionica „Crtanje svetlošću“

Događaji - 24. novembar 2015.

U okviru Festivala fotografije „Vizualizator“, 24. novembar će biti u znaku spoja svetlosti, plesa i fotografije na otvorenom prostoru, a originalni nastup će imati „UV Dance“, koji su bili učesnici na premijeri filma o Džejmsu Bondu. Atraktivnu radionicu „Crtanje svetlošću“ u 17 sati u podzemnom prolazu kod Vukovog spomenika vodiće najpoznatiji crtač murala Andrej Josifovski koji će „crtati“ baterijskim lampama i laserima.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 285