• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Nabavka usluge organizovanja manifestacije „Letnji pozorišni dani na Olimpu“

Oglasi, tenderi i konkursi - 26. avgust 2016.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda, koji ima za predmet nabavku usluge organizovanja manifestacije „Letnji pozorišni dani na Olimpu“, pod rednim brojem PP-2/2016.

 

Zaključak o opredeljivanju sredstava za realizaciju programa u oblasti sporta – godišnji programi

Odluke - 23. avgust 2016.

Predsednik GO Zvezdara doneo je Zaključak o opredeljivanju sredstava za realizaciju programa u oblasti sporta – godišnji programi, koji se sufinansiraju iz budžeta Gradske opštine Zvezdara na osnovu Izveštaja komisije za ocenu programa iz oblasti sporta,  i Odluke o odobravanju finansiranja godišnjih programa sportskih organizacija. 

 

Olimpijska reciklaža stimulacija za rekreativce na SC „Olimp“

Akcije - 19. avgust 2016.

Gradska oopština Zvezdara uključila se i podržala akciju prikupljanja elektronskog i električnog otpada pod nazivom „Olimpijska reciklaža“, koja počinje na SC „Olimp Zvezdara“ od subote, 20. avgusta 2016. u saradnji SC „Olimp“ sa Zvezdarskim ekološkim centrom i Kompanijom „Božić i sinovi“.

 

Transfuziomobil u utorak kod Cvetkove pijace

Akcije - 18. avgust 2016.

Transfuziomobil za dobrovoljne davaoce krvi biće ponovo na Zvezdari u utorak, 23. avgusta 2016. od 10 do 15 sati, ovoga puta na prostoru ispred Cvetkove pijace, pored tramvajskih šina, na proširenom delu teretnog ulaza na pijacu. 

 

Plesni septembar na Zvezdari

Akcije - 18. avgust 2016.

Plesni škola „Aurora“, i ove godine, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizuje „Besplatni plesni septembar“ za svu zainteresovanu decu uzrasta od 4 do 16 godina, koja će moći da se u toku meseca septembra oprobaju, zabave i odluče za neki od plesnih stilova, sa sjajnim i talentovanim koreografima i instruktorima ove škole.

 

Radovi na rekonstrukciji OŠ „Dragojlo Dudić” u završnoj fazi

Događaji - 17. avgust 2016.

Rekonstrukcija Osnovne škole „Dragojlo Dudić” u Malom Mokrom Lugu je u završnoj fazi, a radove su danas obišli i predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović i članovi Veća Novko Steljić, Vladan Jeremić i Lazo Šegan zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem i članicom Gradskog veća Tanjom Popović.

 

Klub „Kobra“ - prvo mesto na Državnom prvenstvu u paratekvondou

Vesti - 16. avgust 2016.

Na prvom Državnom prvenstvu u paratekvondou u organizaciji Srpskog paratekvondo saveza Srbije, održanom  14.avgusta u SC Voždovac na Banjici, zvezdarski klub „Kobra“ osvojio je prvo mesto.

 

Klub „Kobra“ - prvo mesto na Državnom prvenstvu u paratekvondou

Vesti - 16. avgust 2016.

Na prvom Državnom prvenstvu u paratekvondou u organizaciji Srpskog para-tekvondo saveza Srbije, održanom  14.avgusta u SC Voždovac na Banjici, zvezdarski klub „Kobra“ osvojio je prvo mesto.

 

Uspešno završena još jedna akcija davanja krvi na trgu ispred GO Zvezdara

Događaji - 15. avgust 2016.

U saradnji Zavoda za transfuziju krvi i GO Zvezdara uspošno je sprovedena još jedan akcija davanja krvi u transfuziomobilu na trgu ispred Opštine. Veliki broj građana se kao i uvek odazvao jer su već navikli na ovu lokaciju, a preko medija i opštinskog sajta su na vreme obavešteni o akciji.

 

Nabavka usluga osiguranja imovine i kasko osiguranje vozila, oblikovana u 2 partije

Oglasi, tenderi i konkursi - 10. avgust 2016.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, koji ima za predmet nabavku usluge osiguranja imovine i kasko osiguranje vozila, koja je oblikovana u partije i to: Partija 1: usluga osiguranja imovine i Partija 2: usluga kasko osiguranja vozila (javna nabavka male vrednosti br. 10/2016).

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 322