• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Dodeljene nagrade najuspešnijim učesnicima konkursa „Moja generacija o starosti”

Odluke - 01. oktobar 2014.

U Biblioteci „Branko Miljković” 01.10.2014. godine održana je svečana dodela nagrada najboljima na Konkursu „Moja generacija o starosti” koji su, povodom obeležavanja 1. oktobra - Međunarodnog dana starih, raspisali Volonterski servis Zvezdare i Odeljenje za društvene delatnosti Gradske opštine Zvezdara.

 

Na Zvezdari sastanak sa poljoprivrednicima

Aktuelnosti - 01. oktobar 2014.

Sastanak sa aktivnim nosiocima poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji opštine Zvezdara će se održati u četvrtak, 02.10.2014. u 18 sati u velikoj sali Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

 

Besplatna projekcija filma „Čitač” za starije Zvezdarce u Opštini

Događaji - 01. oktobar 2014.

Projekcijom filma „Čitač” u četvrtak, 02.10.2014. od 15 sati, u Velikoj sali Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, nastavlja se serija besplatnih programa za Zvezdarce starije od 65 godina.

 

Prodajni sajam radova i projekcije filmova u organizaciji Udruženja „Prostor”

Događaji - 01. oktobar 2014.

Udruženje „Prostor” organizuje prodajni sajam radova korisnika i korisnica psihijatrijskih usluga i projekciju filmova o Hearing voices pokretu, koji će biti održani u petak, 03.10.2014. od 17 do 22 sata, u "Leila Records&Books", Kralja Petra 40.

 

Održano književno veče u Mesnoj zajednici „Mirijevo”

Događaji - 01. oktobar 2014.

U velikoj sali Mesne zajednice „Mirijevo”, Književni klub „Mala ptica” je održao drugo književno veče u novoj, jesenjoj sezoni. Gost večeri je bio Nebojša Janković, koji je brojnoj publici predstavio svoje putopise.

 

Dodela nagrada najuspešnijim učesnicima konkursa „Moja generacija o starosti”

Događaji - 30. septembar 2014.

Svečana dodela nagrada najboljima na Konkursu „Moja generacija o starosti” koji su, povodom obeležavanja 1. oktobra - Međunarodnog dana starih, raspisali Volonterski servis Zvezdare i Odeljenje za društvene delatnosti Gradske opštine Zvezdara biće održana u sredu, 01. oktobra u Biblioteci „Branko Miljković”, Bulevar kralja Aleksandra 298 sa početkom u 14 sati.

 

Besplatan kurs italijanskog jezika u Kancelariji za mlade GO Zvezdara

Aktuelnosti - 30. septembar 2014.

Kancelarija za mlade GO Zvezdara organizuje novi besplatni kurs italijanskog jezika u trajanju od tri meseca (dva puta nedeljno). Broj polaznika je ograničen na 60, a prijavni formular se može naći na adresi https://docs.google.com/forms/d/1r1o66ikgAH5z91gfjK3IIB2yPipKWU6RQ0PJTMQ-wL4/viewform .

 

 

Gradskoj opštini Zvezdara nagrada za transparentnost u radu

Aktuelnosti - 29. septembar 2014.

Na skupu povodom Međunarodnog dana prava javnosti da zna , koji je održan 29.09.14. u organizaciji Poverenika, Misije OEBS u Srbiji, Koalicije za slobodu pristupa informacijama, UNS i NUNS, Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić uručio je GO Zvezdara prestižnu nagradu za doprinos afirmisanju prava na slobodan pristup informacijama od javnog značaja i transparentnost u radu.

 

Nabavka male vrednosti: molersko – farbarski radovi Upravne zgrade i hidroizolacija ravnog krova

Oglasi, tenderi i konkursi - 26. septembar 2014.

 

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, 
koji ima za predmet nabavku radova: Nabavke male vrednosti: molersko – farbarski radovi Upravne zgrade i hidroizolacija ravnog krova, koji su oblikovani u partije: Partija 1: Molersko – farbarski radovi i Partija 2: Hidroizolacija ravnog krova (redni broj javne nabavke: 16/2014)

 

 

Nabavka male vrednosti - Usluga tumača za lica oštećenog sluha, za potrebe Uprave GO Zvezdara

Oglasi, tenderi i konkursi - 26. septembar 2014.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, koji ima za predmet nabavku usluge: Usluga tumača za lica oštećenog sluha, za potrebe Uprave Gradske opštine Zvezdara. (javna nabavka male vrednosti br. 15/2014)

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 223