• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Škola kompjutera za starije u Volonterskom servisu Zvezdare

Događaji - 30. oktobar 2014.

Posle uspešno završene prve godine rada „Škole kompjutera za seniore i seniorke“, početkom novembra u Volonterskom servisu Zvezdare počinje nova „školska“ godina IT opismenjavanja najstarijih sugrađana.

 

Akcija „Porodično stablo“

Akcije - 30. oktobar 2014.

Udruženje „Šumska vila“ i mladi bračni parovi, u subotu, 1. novembra, od 11 sati sadiće mlada stabla listopadnog drveća na klizištu iznad Pošte u Mirijevu ( ulica Matice Srpske).

 

Besplatna škola keramike

Projekti - 29. oktobar 2014.

Udruženje građana „Naša deca“, u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara u okviru projekta „Učestvuj – nauči - uživaj“, organizuje besplatnu dvomesečnu školu keramike za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola sa teritorije opštine Zvezdara.

 

Prvo mesto za zvezdarske izviđače

Akcije - 29. oktobar 2014.

U tradicionalnoj akciji „Izviđač u Beogradu“, održanoj ove godine povodom 70 godina od oslobođenja Beograda, odred „N.H.Miodrag Milovanović-Lune“ ostravio je fenomenalan uspeh osvojivši prvo mesto.

 

Na SC „Olimp“ prvenstvo u boćanju osoba sa invaliditetom

Događaji - 28. oktobar 2014.

Povodom Nedelje solidarnosti koja je u toku, u sredu 29. oktobra, sa početkom u 10 sati u sali Sportskog centra „Olimp – Zvezdara“ biće održano otvoreno prvenstvo u boćanju osoba sa invaliditetom.

 

Grad Beograd preuzima UK „Vuk Karadžić“

Odluke - 28. oktobar 2014.

Osnivačka prava nad Ustanovom kulture „Vuk Karadžić“ prenose se sa Gradske opštine Zvezdara na Grad Beograd odlučeno je na osamnaestoj sednici Skupštine GO Zvezdara održanoj danas.

 

18. sednica Skupštine GO Zvezdara

Odluke - 27. oktobar 2014.

Osamnaesta sednica Skupštine GO Zvezdara biće održana u utorak, 28.10.2014. godine, sa početkom u 10,00 časova, u odborničkoj sali Skupštine Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, I sprat.

 

Nabavka male vrednosti - Izrada rezervnih kopija podataka

Oglasi, tenderi i konkursi - 27. oktobar 2014.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, koji ima za predmet uslugu: izrada rezervnih kopija podataka (javna nabavka male vrednosti br. 19/2014)

 

 

Nabavka male vrednosti - Licenca antivirusnog softvera

Oglasi, tenderi i konkursi - 24. oktobar 2014.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, koji ima za predmet nabavku dobra: licenca antivirusnog softvera (javna nabavka male vrednosti br. 20/2014)

 

 

Premijera u „Pan teatatru“

Aktuelnosti - 24. oktobar 2014.

U nedelju, 26. oktobra 2014. u 17 sati u pozorištu „Pan teatar“, u Bulevaru kralja Aleksandra 298 na prvom spratu, premijerno će biti izvedena dečja predstava „Lepotica i zver“.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 228