• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Predstavljanje OŠ „Desanka Maksimović” u Aviv parku Zvezdara

Aktuelnosti - 24. mart 2017.

Osnovna škola „Desanka Maksimović“ predstaviće se u subotu, 25. marta 2017. od 17 do 19 sati u Aviv parku Zvezdara, ulica Živka Davidovića 86.

 

Položeni venci i cveće na spomen-obeležje Milice Rakić u Tašmajdanskom parku

Događaji - 24. mart 2017.

Delegacija Gradske opštine Zvezdara koju je predvodio Predrag Veinović,zamenikom predsednika Gradske opštine Zvezdara, položila je venac i cveće na spomen-obeležje Milice Rakić u Tašmajdanskom parku.

 

Volonterski servis u Osnovnoj školi „Stevan Sinđelić"

Događaji - 24. mart 2017.

U Osnovnoj školi „Stevan Sinđelić", za učenice/ke sedmog razreda, u okviru časa građanskog vaspitanja i veronauke, u sredu 23.marta je  održano interaktivno predavanje na temu „Volontiranje kao dobra praksa socijalnog uključivanja, ličnog i društvenog razvoja“.

 

Književno veče Zorice Paunović

Događaji - 24. mart 2017.

Književni klub „Mala ptica” organizovao je veče proze u Biblioteci „Moma Dimić”.

 

Opština Zvezdara u akciji „Sat za našu planetu 2017”

Akcije - 24. mart 2017.

Gradska opština Zvezdara i ove godine učestvuje u svetskoj akciji „Sat za našu planetu 2017” koju organizuje Svetski fond za prirodu i u kojoj Srbija učestvuje deveti put.

 

Uređenje zelenih površina

Akcije - 23. mart 2017.

Na inicijativu građana i uz podršku GO Zvezdara, radnici JKP ''Zelenilo Beograd'' uredili su nekoliko lokacija na Zvezdari.

 

Održano Opštinsko takmičenja orkestara, malih instrumentalnih sastava i grupa pevača DEMUS 2016/17

Događaji - 22. mart 2017.

Opštinsko takmičenje orkestara, malih instrumentalnih sastava i grupa pevača na Zvezdari održano je 22. marta 2017. u Muzičkoj školi „Vladimir Đorđević“.

 

Konkurs za dodelu novčane pomoći Zadužbine „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“

Oglasi, tenderi i konkursi - 22. mart 2017.

Upravni odbor Zadužbine „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“ na osnovu člana 11. Statuta Zadužbine, raspisuje Konkurs za dodelu novčane pomoći Zadužbine „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“ deci i mladima bez roditeljskog staranja sa prebivalištem na području opštine Zvezdara i poziva škole, institucije i pojedince da dostave svoje predloge/prijave za dodelu novčane pomoći deci i mladima u 2017. godini.

 

Održana „Mala škola za urbane baštovane“

Događaji - 22. mart 2017.

Generacija urbanih baštovana, različitih godina i interesovanja, vezana entuzijazmom zaljubljenika u biljke, sa pažnjom je pratila dvosatno predavanje u Galeriji „Miljković”, simbolično održano na prvi dan proleća.

 

Eko škole obeležavaju Svetski dan voda

Događaji - 21. mart 2017.

Povodom Svetskog dana voda u sredu, 22.marta 2017., sa početkom u 11,30 sati u Zvezdara teatru Geodetska tehnička škola - jedina eko škola sa Zvezdare, organizuje priredbu, na kojoj će učenici, direktorka i nastavnici Tehničke škole „Nikola Tesla“ iz Velike Plane, odigrati gostujuću predstavu koju su sami pripremili.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 359