• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Neradni dani povodom Dana državnosti Sretenja Gospodnjeg

Događaji - 12. februar 2016.

Zbog obeležavanja Dana državnosti Sretenja Gospodnjeg, Uprava GO Zvezdara neće raditi u ponedeljak i utorak, 15 - 16.02.2016. godine.

 

Obeležavanje slave i uručenje novčane pomoći deci bez roditeljskog staranja

Događaji - 12. februar 2016.

Sretenje Gospodnje, slava Gradske opštine Zvezdara biće obeležena u ponedeljak, 15.02.2016. u 11,30 sati, u Klubu „Kult“, Bulevar kralja Aleksandra 77a svečanim obredom rezanja slavskog kolača, ali i dodelom jednokratnih pomoći deci bez roditeljskog staranja po Konkursu Zadužbine „Dr Jelisaveta i dr Ivan Šegović“ za 2015/16.

 

Nabavka male vrednosti - nabavka usluge osiguranja zaposlenih

Oglasi, tenderi i konkursi - 12. februar 2016.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, koji ima za predmet nabavku usluge osiguranja zaposlenih (javna nabavka male vrednosti br. 2/2016).
 

Mladi u akciji – vršnjačka mreža podrške inkluzivnom obrazovanju

Događaji - 12. februar 2016.

Tim Vršnjačke mreže podrške inkluzivnom obrazovanju, koja je oformljena u cilju širenja svesti o inkluziji među vršnjacima, sastao se usred zimskog raspusta, u Šestoj beogradskoj gimnaziji, kako bi napravili plan aktivnosti za drugo polugodište školske 2015/16. godine. Tim se sastoji od desetak srednjoškolaca iz Pete i Šeste beogradske gimnazije, Druge ekonomske, Pravno-poslovne i Medicinske škole na Zvezdari.

 

Završnica kreativnih radionica i izložba radova

Akcije - 11. februar 2016.

Ciklus besplatnih kreativnih radionica za tinejdžere pod nazivom „Nove stare krpice – umetnička reciklaža“ završava se prezentacijom radova nastalih na radionicama u petak, 12. februara, u 15 sati u MZ „Lipov lad“, Bulevar kralja Aleksandra 298.

 

Konkurs za programe/projekte u oblasti unapređenja položaja romske populacije

Oglasi, tenderi i konkursi - 11. februar 2016.

Komisija za izbor programa/projekata udruženja građana Gradske opštine Zvezdara objavljuje Konkurs za sufinansiranje programa i projekata udruženja građana iz budžeta Gradske  opštine Zvezdara u 2016. godini za oblast unapređenja položaja romske populacije.

 

Uputstvo skupštinama stanara o zaštiti od požara

Događaji - 08. februar 2016.

Dobrovoljno vatrogasno društvo „Zvezdara“, u cilju zaštite od požara i eksplozija, pripremilo je uputstvo za sprovođenje preventivnih mera zaštite od požara i eksplozija namenjeno skupštinama stanara zgrada na Zvezdari.

 

Zadužbina „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“

Oglasi, tenderi i konkursi - 08. februar 2016.

Upravni odbor Zadužbine „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“ raspisao je i ove godine Konkurs za dodelu novčane pomoći deci i mladima bez roditeljskog staranja sa prebivalištem na području opštine Zvezdara za školsku 2015/2016. godinu. Prijavljivanje je upravo završeno. Jednokratne pomoći će biti uručene na svečanosti povodom slave Gradske opštine Zvezdara, Sretenja Gospodnjeg, 15. februara 2016. godine.

Objavljujemo u celosti
Informator Zadužbine „Dr Jelisaveta i Dr Ivan Šegović“

 

Javni poziv za podnošenje posebnih programa u oblasti sporta

Oglasi, tenderi i konkursi - 05. februar 2016.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara, na osnovu Statuta, Odluke o budžetu i Odluke o zadovoljavanju interesa i potreba građana Zvezdare u oblasti sporta, raspisuje Javni poziv za podnošenje posebnih programa u oblasti sporta na teritoriji GO Zvezdara za 2016.

 

Počele besplatne kreativne radionice

Događaji - 04. februar 2016.

„Nove stare krpice – umetnička reciklaža“ - radionice u organizaciji Prijatelja dece Zvezdare pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i Gradske opštine Zvezdara, počele su danas, 04. februara u MZ „Lipov lad“ na Zvezdari. Učesnice 24 tinejdžerke uzrasta od 13 do 19 godina proći će kroz ciklus od 7 edukativno - kreativnih radionica u oblasti umetničkog stvaralaštva, uz akcenat na reciklažu i ekologiju.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 295