• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Pozorišne predstave i koncerti u amfiteatru SC „Olimp” i u avgustu

Aktuelnosti - 28. jul 2014.

U amfiteatru SC „Olimp-Zvezdara”, Ulica Vjekoslava Kovača 11, u toku jula je realizovan veći broj pozorišnih predstava za odrasle i za decu, koncerata i tribina.

 

Isporučena donacija Opštine Zvezdara Gerontološkom centru i Kasarni u Obrenovcu

Akcije - 25. jul 2014.

Završetak dvomesečne  humanitarne akcije prikupljanja pomoći za ustanovu Gerontološki centar Obrenovac za  najstarije sugrađane koji su zbrinuti u ovom domu kao i sugrađanima koji su evakuisani iz svojih domova i zbrinuti u obrenovačkoj Kasarni završena je 25. jula isporukom prikupljene pomoći.

 

Predsednik i zamenik predsednika opštine posetili stanare ulice 16. oktobra 28-38

Događaji - 25. jul 2014.

Edip Šerifov, predsednik opštine Zvezdara i Zoran Vuletić, zamenik predsednika, obišli su stanare ulice 16. oktobra 28-38 koji su osvojili dve nagrade u akciji „Za zeleniji Beograd” 2014: prvo mesto na nivou opštine i treće mesto na nivou grada za najlepšu zelenu površinu oko stambenog objekta (blokovsko zelenilo).

 

Film Ničije dete Vuka Ršumovića na Filmskom festivalu u Veneciji

Pres informacije - 25. jul 2014.

Debitanski igrani film scenariste i reditelja Vuka Ršumovića „Ničije dete“ biće prikazan na predstojećem Filmskom festivalu u Veneciji (Venice Film Festival) koji će se održati od 27. avgusta do 6. septembra.

 

Četrnanaesti memorijalni turnir “Dušan Jovanović”

Događaji - 18. jul 2014.

U znak sećenja na dečaka, Dušana Jovanovića, koga su pre 17 godina u Beogradskoj ulici ubili skinhedsi, Gradska opština Zvezdara i Koordinacioni centar za uključivanje Roma organizuju tradicionalni turnir u malom fudbalu na igralištu u Orlovskom naselju kod spomenika Bibiake u nedelju, 20.07.14. godine od 10 do 18 sati.

 

Održana projekcija filma „Neki to vole vruće” u Opštini

Događaji - 17. jul 2014.

Kako bi podsetila građane da je treće doba vreme druženja, izazova i novih mogućnosti, Gradska opština Zvezdara osmislila je besplatne sadržaje za starije Zvezdarce, koji su počeli da se realizuju početkom maja meseca.

 

Zamenik gradskog sekretara za sport i omladinu posetio decu u letnjim kampovima na ,,Olimpu“

Događaji - 17. jul 2014.

U sredu, 16. jula, Sportski centar ,,Olimp-Zvezdara” posetili su Dragoljub Kočović, zamenik gradskog sekretara za sport i omladinu, Dušan Ignjatović, predsednik Skupštine Gradske opštine Zvezdara i članovi Veća Gradske opštine Zvezdara.

 

U Opštini Zvezdara projekcija filma „Neki to vole vruće” za starije Zvezdarce

Događaji - 16. jul 2014.

Projekcijom filma „Neki to vole vruće” u četvrtak, 17. jula 2014. od 15 sati, u Velikoj sali Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, nastavlja se serija besplatnih programa za Zvezdarce starije od 65 godina.

 

Zamenik sekretara za sport i omladinu obilazi letnje progame na „Olimpu”

Događaji - 15. jul 2014.

Zamenik gradskog sekretara za sport i omladinu Dragoljub Kočović i predsednik Skupštine opštine Zvezdara Dušan Ignjatović krenuće u obilazak programa besplatne letnje rekreacije za osnovce i srednjoškolce na SC „Olimp” u sredu, 16. jula 2014. u 11:30 sati.

 

Zvezdarski volonteri na Kalemegdanu

Događaji - 15. jul 2014.

Volonteri/ke Volonterskog servisa Zvezdare proveli su dva sata u šetnji Kalemegdanom. Šetnju je učinila posebnom Miroslava Ješić, licencirani turistički vodič i zvezdarska volonterka, koja im je prenela priče, događaje i legende iz prethodnih vekova a koje retko imamo priliku da čujemo.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 215