• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Održana besplatna projekcija filma za starije Zvezdarce

Događaji - 19. septembar 2014.

Projekcijom filma „Engleski pacijent” u četvrtak, 18.09.2014. u Velikoj sali Gradske opštine Zvezdara, nastavljena je serija besplatnih programa za Zvezdarce starije od 65 godina.

 

Opština Zvezdara i Hyundai auto Beograd: „Znanje i igrice za bezbedne ulice“

Događaji - 19. septembar 2014.

U toku ove školske godine Gradska opština Zvezdara će realizovati niz programa posvećenih povećanju bezbednosti dece i mladih u saobraćaju. Prvi u nizu je realizovan u saradnji sa kompanijom Hyundai auto Beograd.

 

„Mi smo tu, a vi“

Akcije - 19. septembar 2014.

Pod sloganom „Mi smo tu, a vi“ održana je na trgu ispred Opštine Zvezdara održana je umetnička radionica, koja je privukla pažnju prolaznika, mnogi su se uključili i zajedno sa učesnicima naslikali zanimljivu sliku.

 

Podrška kao zalog za seniorske dane

Događaji - 18. septembar 2014.

Nastavljajući realizaciju 4. Dana seniora na Zvezdari, Volonterski servis Zvezdare i Psihofokus- centar za edukaciju i razvoj, organizovali su 18. septembra dve interaktivne edukacije i radionice pod nazivom „Smisao života i razvojni zadaci u starosti“.

 

Radionica izrade pop-ap konstrukcija za nastavnike na Zvezdari

Događaji - 18. septembar 2014.

U organizaciji Prijatelja dece Zvezdare, u Mesnoj zajednici „Lipov lad“, održana je dvočasovna edukativna radionica izrade pop-ap konstrukcija od papira i kartona za nastavnike osnovnih škola na Zvezdari.

 

Lepa reč i pažnja za sve generacije

Aktuelnosti - 17. septembar 2014.

„Dani seniora na Zvzedari” u sredu, 17.09.2014. su obeleženi međugeneracijskom tribinom u prostorijama Volonterskog servisa Zvzezdare pod nazivom "Šta možemo da učinimo jedni za druge?"

 

Besplatna projekcija filma „Engleski pacijent” za starije Zvezdarce u Opštini

Događaji - 17. septembar 2014.

Projekcijom filma „Engleski pacijent” u četvrtak, 18.09.2014. od 15 sati, u Velikoj sali Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, nastavlja se serija besplatnih programa za Zvezdarce starije od 65 godina.

 

Program „Veštine za adolescenciju" u osnovnim školama na Zvezdari

Događaji - 17. septembar 2014.
U zvezdarskim osnovnim školama sa prvim školskim danima započela je realizacija pilot programa “Veštine za adoslescenciju“ koji, uz podršku Gradske opštine Zvezdara, sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za borbu protiv droge i kriminala - UNODC u saradnji sa Lions Club International Fondacijom.

 

 

Pomoć u ogrevu za izbeglice i interno raseljene sa prebivalištem ili boravištem na Zvezdari

Oglasi, tenderi i konkursi - 16. septembar 2014.

Povereništvo za izbeglice Gradske opštine Zvezdara, postupajući po uputstvu Komesarijata za izbeglice Republike Srbije, upućuje JAVNI POZIV izbeglicama u statusu i interno raseljenim licima, koja imaju prebivalište ili boravište na teritoriji opštine Zvezdara da se ŠTO PRE, najkasnije do 1. oktobra 2014. godine, jave ovom Povereništvu radi konkursa za dodelu pomoći za ogrev.

 

Nabavka dobara sa montažom: termostatski ventili sa termoglavama za potrebe GO Zvezdara

Oglasi, tenderi i konkursi - 16. septembar 2014.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je  postupak javne nabavke male vrednosti  JNMV 12/2014, koji ima za predmet nabavke dobara sa montažom: termostatski ventili sa termoglavama za potrebe GO Zvezdara.

 

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 221