• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Završnica besplatnih radionica „Notno modelovanje” na Zvezdari

Događaji - 28. avgust 2015.

U Mesnoj zajednici „Mirijevo“, adresa Školski trg 2, od 20.08.2015. godine do 30.08.2015. godine Umetnička škola „Fortuna Rota“ uz podršku Gradske opštine Zvezdara organizovala je za osnovce i srednjoškolce besplatne radionice crtanja, modelovanja, plesa, pevanja i sviranja pod nazivom „Notno modelovanje.

 

Besplatni časovi plesa u septembru za decu

Aktuelnosti - 27. avgust 2015.

Plesni klub Aurora, tradicionalno je u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator programa “Besplatni plesni septembar”.

 

Mreža podrške porodicama sa dementnim članom

Projekti - 26. avgust 2015.

Gradaska opština Zvezdara, u saradnji sa partnerima iz oblasti socijalne zaštite: Gerontološkim centrom Beograd, Gradskim centrom za socijalni rad -Odeljenje Zvezdara, Domom zdravlja Zvezdara i udruženjima građana „Okrilje“ i „Hleb života“ pokrenula je inicijativu za uspostavljanje Mreže podrške za porodice sa problemom dementnog člana.

 

Učenički i studentski krediti i stipendije

Oglasi, tenderi i konkursi - 26. avgust 2015.

Odeljenje za društvene delatnosti GO Zvezdara obaveštava zainteresovane da će se od 1. septembra 2015. godine IZDAVANjE UVERENjA o prosečnom mesečnom prihodu po članu domaćinstva, koja se odnose na postupak dobijanja stipendija ili kredita za učenike i studente sa prebivalištem/boravištem na teritoriji opštine Zvezdara obavljati u kancelariji 307, na trećem spratu Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

 

Konkurs za stipendije za osobe sa telesnim invaliditetom

Oglasi, tenderi i konkursi - 26. avgust 2015.

Komisija za izbor stipendista GO Zvezdara, posle potpisivanja sporazuma o saradnji sa Fakultetom za projektni i inovacioni menadžment, raspisala je konkurs za dodelu dva besplatna školovanja/stipendije za osobe sa telesnim invaliditetom sa prebivalištem/boravištem na teritoriji GO Zvezdara u školskoj 2015/2016. godini.

 

Održan sastanak predsednika Opštine sa direktorima zvezdarskih škola i predstavnicima institucija

Aktuelnosti - 25. avgust 2015.

U cilju pripreme za početak nove školske godine u velikoj sali GO Zvezdara u utorak, 25.08.2015. održan je zajednički sastanak predsednika Opštine Edipa Šerifova sa direktorima zvezdarskih osnovnih i srednjih škola i preedstavnicima drugih ustanova i instutucija.

 

Nabavka usluge organizovanja manifestacije „Letnji pozorišni dani na Olimpu“

Oglasi, tenderi i konkursi - 25. avgust 2015.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke broj PP-3/2015 u pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda- nabavka usluge organizovanja manifestacije „Letnji pozorišni dani na Olimpu“, koja je oblikovana u partije.

 

U susret novoj školskoj godini: Sastanak predsednika Opštine sa zvezdarskim institucijama

Događaji - 24. avgust 2015.

U cilju pripreme za početak nove školske godine u velikoj sali GO Zvezdara na I spratu, sutra, 25.08.2015. u 10 sati biće održan zajednički sastanak predsednika GO Zvezdara Edipa Šerifova sa direktorima osnovnih i srednjih škola, Predškolske ustanove Zvezdara, Policijske stanice, Doma zdravlja i Centra za socijalni rad Zvezdara.

 

Javni poziv za OSI – osnaživanje za zapošljavanje

Oglasi, tenderi i konkursi - 20. avgust 2015.

Projekat "Verujem da mogu" čiji je cilj evidentiranje problema sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, slepi i slabovidi, kao i njihovo zapošljavanje, koji sprovodi Udruženje osoba sa inavliditetom Beograd predstavljen je 19. avgusta u prostorijama Gradske opštine Zvezdara.

 

Kutija „Čep u džep“ se sve brže puni

Akcije - 20. avgust 2015.

Providna kutija sa natpisom "Čep u džep" na ulazu u GO Zvezdara nije mogla da primi sve čepove koje su u ponedeljak, 17. avgusta doneli učenici OŠ "Dragojlo Dudić" na čelu sa svojom pedagoškinjom Dubravkom Maljukan. Dve pune kese ostale su pored prepune kutije.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 268