• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

„Osnaži se, pokaži se“ prilika za talentovane osobe sa invaliditetom

Događaji - 02. decembar 2016.

Udruženja „Čuvari zanata i „Zvezdarski ekološki centar – ZEC, u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost predsednika GO Zvezdara organizuju „Zvezdarski inkluzivni festival “, koji će biti održan pod nazivom „Osnaži se, pokaži se“ u ponedeljak i utorak, 5. i 6. decembra 2016. godine od 12 - 17 sati u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“.

 

Održano sportsko druženje povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Događaji - 02. decembar 2016.

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara, u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnipravnost predsednika GO Zvezdara i SC „Olimp-Zvezdara”, i ove godine su obeležili Međunarodni dan osoba sa invaliditetom već tradicionalnim sportskim druženjem, koje je održano u petak, 2.decembra, u sali Sportskog centra „Olimp Zvezdara“, ulica Vjekoslava Kovača 11.

 

Zvezdarijada u starom sjaju

Događaji - 02. decembar 2016.

Mladi Zvezdare će i ove školske godine imati prilike da učestvuju u brojnim aktivnostima u različitim oblastima kulture.

 

Otvorena izložba „Idealna žena - slepa, gluva i nema“

Događaji - 02. decembar 2016.

U organizaciji Komisije za rodnu ravnopravnost predsednika GO Zvezdara, u okviru „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“, u Galeriji „Branko Miljković“, Bulevar kralja Aleksandra 298 otvorena je izložba pod nazivom „Idealna žena – slepa, gluva i nema“ autorke Jane Stojaković.

 

Održana živa biblioteka „Ne ceni knjigu po koricama“

Događaji - 02. decembar 2016.

Pod sloganom „Ne ceni knjigu po koricama“ u sali GO Zvezdara održana je živa biblioteka, u organizaciji Komisije za rodnu ravnopravnost, Asocijacije „Žena plus“, AS Centra, Kreativnog omladinskog centra Pančeva za borbu protiv side Kompas, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Saveta Evrope i Ministarstva omladine i sporta.

 

„Mali sajam volontera“ u Beogradskoj poslovnoj školi

Događaji - 02. decembar 2016.

Volonterski servis Zvezdare, u partnerstvu sa studentima Ekonomskog fakulteta i Beogradske poslovne škole BU, organizovanjem „Malog sajma volontera“ u holu Beogradske poslovne škole u ponedeljak, 5.12. od 13 do 17 sati, obeležavaju Međunarodni dan volontera.

 

Tribina „Stop nasilju nad ženama"

Događaji - 02. decembar 2016.

Tribina „Stop nasilju nad ženama" održana je, u organizaciji zamenika predsednika Gradske opštine Zvezdara Predraga Veinovića, u MZ „Lipov lad" a tribinu je moderirala Bojana Pajević.

 

Sufinansiranje sociohumanitarnih projekata i programa - Konačna rang lista

Oglasi, tenderi i konkursi - 02. decembar 2016.

Nakon isteka predviđenog roka za prigovor, Komisija za izbor programa/projekata udruženja građana koji se sufinansiraju iz budžeta GO Zvezdara za 2016. godinu je na 4. sednici koja je održana 01.12.2016. godine, usvojila Predlog odluke o izboru sociohumanitarnih programa/projekata koji se sufinansiraju iz budžeta Gradske opštine Zvezdara u 2016. godina i utvrdila konačnu rang listu podnetih projekata/programa.

 

Sportsko druženje povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Aktuelnosti - 01. decembar 2016.

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Zvezdara, u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnipravnost predsednika GO Zvezdara i  SC „Olimp-Zvezdara”, i ove godine obeležavaju Međunarodni dan osoba sa invaliditetom već tradicionalnim sportskim druženjem, koje se održava u petak, 2.decembra u 10 sati, u sali Sportskog centra „Olimp Zvezdara“, ulica Vjekoslava Kovača 11.

 

Održana izložba radova dece iz vrtića „Zvezdani gaj”- spoj ekologije, umetnosti i tradicije

Događaji - 01. decembar 2016.

Multimedijalna izložba radova dece predškolske grupe iz vrtića „Zvezdani gaj”, održana u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić” u sredu, 30.11.2016., u okviru projekata „Ja ne bacam, ja stvaram" i „Priča o starim razbojima za tkanje" podržanim od GO Zvezdara, protekla je u veseloj, dinamičnoj i veoma prijatnoj atmosferi.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 341