• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Konstitutivna sednica Skupštine Gradske opštine Zvezdara

Pres informacije - 30. maj 2016.

Dušan Ignjatović, predsednik prethodnog saziva Skupštine Gradske opštine Zvezdara sazvao je Konstitutivnu sednicu Skupštine Gradske opštine Zvezdara za SREDU, 1. juna 2016. godine sa početkom u 10 sati, u odborničkoj sali Skupštine, Bulevar kralja Aleksandra 77 na prvom spratu.

 

Magični vikend u AVIV parku na Zvezdari

Događaji - 27. maj 2016.

U AVIV parku na Zvezdari tokom predstojećeg vikenda pripremljen je zanimljiv i sadržajan program u kome će moći da uživaju mlađi, ali i stariji posetioci.

 

Edukacija u školama na Zvezdari za bezbednu vožnju motociklista

Događaji - 26. maj 2016.

U zvezdarskim vaspitno obrazovnim ustanovama je započela realizacija Programa za unapređenje saobraćajne bezbednosti, koji je osmislio Savet za bezbednost saobraćaja na putevima GO Zvezdara, a podržava ga i finasira Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda.

 

„Maturantska parada” ispred Opštine Zvezdara

Događaji - 26. maj 2016.

Manifestacija „Maturantska parada”, koju realizuje Plesni studio „Vitalritam“, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zvezdara, biće održana u nedelju,.29. maja 2016. od 12 sati, na trgu ispred Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

 

Sportski dan u OŠ „Vladislav Petković Dis”

Događaji - 26. maj 2016.

Osnovna škola "Vladislav Petković Dis" iz Velikog Mokrog Luga, ulica Radoslava Ljumovića 20, tradicionalno, u nedelji posvećenoj Danu škole, organizuje Sportski dan koji će biti održan u subotu, 28.5.2016. sa početkom u 9 sati.

 

Stasala šesta generacija predavača u KZM Zvedara

Akcije - 25. maj 2016.

Nakon završenog šestog ciklusa „ Besplatni kursevi stranih jezika“ u Kancelariji za mlade, danas, 25.05.2015., u prostorijama GO Zvezdara za predavače je organizovana dodela potrvrda o uspešno završenoj tromesečnoj praksi.

 

Na Zvezdari ponovo Akvarel uživo Sergeja Alduškina

Događaji - 25. maj 2016.

Još jedna humanitarna izložba najboljeg svetskog akvareliste Sergeja Alduškina svečano je otvorena u utorak 24. maja 2016. u 19 časova u Biblioteci „Branko Miljković”, Bulevar kralja Aleksandra 298, a održana je i promocija njegove monografije.

 

Uspeh takmičara Tekvondo kluba „Kobra”

Događaji - 25. maj 2016.

Članovi Tekvondo kluba „Kobra” sa Zvezdare prethodnog vikenda nastupali su u Hrvatskoj, na Croatia Karlovac Open 2016, u konkurenciji 793 takmičara iz ukupno 11 zemalja i zauzeli ekipno 1.mesto u A klasi u disciplini forme.

 

Održan trening za buduće edukatore znakovnog jezika

Događaji - 25. maj 2016.

Udruženje tumača za lica oštećenog sluha Srbije, u saradnji sa Evropskim forumom prevodilaca znakovnog jezika (EFSLI) i profesorom Kristianom Rotmanom (Christian Rathmann) organizovalo je trodnevni trening za edukatore namenjen gluvim osobama korisnicima znakovnog jezika koji je održan od 20. do 22. maja 2016. na sceni „Kult“ Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“.

 

Roditelji modeli ponašanja dece u saobraćaju

Akcije - 25. maj 2016.

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Zvezdara je, u saradnji sa stručnim udruženjima, organizovao niz aktivnosti sa ciljem unapređenja saobraćajne bezbednosti na gradskim ulicama. Stručnjaci udruženja „Bezbednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“ tokom maja realizuju interaktivna predavanja za decu i roditelje prvog razreda. Sve osnovne škole su obuhvaćene programom.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 312