• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Prvenstvo osoba sa invaliditetom Beograda u boćanju – potvrda popularnosti i masovnosti

Događaji - 25. oktobar 2016.

Povodom međunarodne Nedelje solidarnosti, već tradicionalno, danas je u sali SC „Olimp Zvezdara”, održano prvenstvo u boćanju – disciplini, koja je i ovog puta potvrdila zbog čega se s pravom smatra najpopularnijim i najmasovnijim paraolimpijskim sportom – koje je okupilo više od 40 ekipa oba pola, svih uzrasta i vidova invaliditeta iz svih delova grada.

 

 

Prvenstvo Beograda u boćanju

Događaji - 24. oktobar 2016.

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, u saradnji sa Društvom za sport i rekreaciju invalida Zvezdara, a pod pokroviteljstvom Skupštine Grada-Sekretarijata za sport i omladinu, povodom Nedelje solidarnostivorganizuje Prvenstvo Beograda u boćanju. Takmičenje će biti održano u utorak, 25.10.2016. sa početkom u 10 sati u Sportskom centru „Olimp-Zvezdara”, ulica Vjekoslava Kovača 11.

 

Nabavka male vrednosti - nabavka usluge održavanja informacionog sistema "Hermes"

Oglasi, tenderi i konkursi - 21. oktobar 2016.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, koji ima za predmet nabavku usluge održavanja informacionog sistema "Hermes" (javna nabavka male vrednosti br. 11/2016).

 

Dan dečje zabave u Aviv Parku Zvezdara

Događaji - 21. oktobar 2016.

U Aviv Parku Zvezdara, ulica Živka Davidovića 86, u subotu 22. oktobra od 15 do 18 časova održaće se Dan dečje zabave.

 

Književno veče Ljiljane Pantelić Novaković

Događaji - 21. oktobar 2016.

U Biblioteci ,,Moma Dimić“ u Mesnoj zajednici „Mirijevo“ održano je književno veče Ljiljane Pantelić-Novaković u organizaciji Književnog kluba „Mala ptica“.

 

Prvenstvo Beograda u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

Događaji - 20. oktobar 2016.

U dvorani SC „Voždovac“ u sredu, 19.oktobra, održano je prvenstvo Beograda u jednoj od najpopularnijih i najtrofejnijih disciplina kada je sport osoba sa invaliditetom u pitanju – stonom tenisu.

 

Evaluacija Evropske komisije projekta "Inkluzija Roma" na Zvezdari

Događaji - 20. oktobar 2016.

Gradsku opštinu Zvezdara je u sredu, 28. oktobra, posetila gospođa Rajna Čemerska (Rajna Chemerska), projektna saradnica iz Brisela angažovana od strane Evropske komisije u procesu sprovođenja evaluacije projekta "Evropska podrška za inkluziju Roma" koji je realizovan u 20 opština u Srbiji među kojima je i na Zvezdari.

 

Kampanja „Nalakirani muškarci” i na Zvezdari

Događaji - 20. oktobar 2016.

Predrag Veinović, zamenik predsednika Gradske opštine Zvezdara uključio se u kampanju „Nalakirani muškarci” (Polished Man) koja se realizuje u oktobru, a koja je pokrenuta protiv fizičkog i seksualnog nasilja nad decom i adolescentima. Muškarci koji se uključuju u akciju lakiraju jedan nokat na ruci i time, na simboličan način, govore da ovakvo nasilje trpi svako peto dete do 18. godine života.

 

Javni uvid za Nacrt plana detaljne regulacije dela naselja Mirijevo na lokaciji „Orlovsko naselje”

Oglasi, tenderi i konkursi - 19. oktobar 2016.

Komisija za planove Skupštine grada Beograda, na sednici održanoj 13.9.2016. utvrdila je Nacrt plana detaljne regulacije dela naselja Mirijevo, deo makrograđevinskog bloka „V”, na lokaciji „Orlovsko naselje”, gradska opština Zvezdara, i na osnovu člana 50. Zakona o planiranju i izgradnji oglašava Javni uvid u Nacrt ovog plana.

 

Edukacija Volonterskog servisa o komunikaciji na Filozofskom fakultetu

Događaji - 18. oktobar 2016.

U okviru Sporazuma o saradnji sa GO Zvezdara, danas je za studente svih studijskih grupa na Filozofskom fakultetu u Beogradu održana edukacija i radionica na temu „Javni nastupi i komunikacija“.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 334