• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

U susret Vaskrsu na Zvezdari

Akcije - 19. april 2014.

Veliki četvrtak i predstojeće vaskršnje praznike Volonterski servis Zvezdare obeležio je poštujući radost darivanja i širenja humanosti.

 

Obaveštenje o radnom vremenu GO Zvezdara u toku Uskršnjih praznika

Servisne informacije - 17. april 2014.

Obaveštavaju se građani opštine Zvezdara da Opština neće raditi za vreme Uskršnjih praznika, odnosno u periodu od 18. do 21. aprila 2014. godine.

Dana 19.04.2014. godine, radiće matičar (prijava smrti), od 09 do 14 časova.

 

Ples i aforizmi na druženju seniora

Događaji - 17. april 2014.

Kiša i loše vreme nisu sprečili starije sugrađane da iz svih delova grada dođu na „Žurku za seniore“ u organizaciji Volonterskog servisa Zvezdare, koja je održana sinoć od 18 do 21 sat u prostoru „Stare škole“-Mesna zajednica „Mirijevo“.

 

Rođendan biblioteke „Moma Dimić“ i književnog kluba „Mala ptica“

Događaji - 17. april 2014.

U Biblioteci „Moma Dimić“ u Mirijevu, 15. aprila održana je proslava dvogodišnjice rada biblioteke i prvog rođendana Književnog kluba„Mala ptica“.

 

Buongiorno Italia

Događaji - 16. april 2014.

Osnovna škola „Vladislav Petković Dis“ je danas bila prestonica italijanske kulture. U svečanoj sali, punoj balona u bojama italijanske zastave, zvezdarski osnovci su, uz podršku svojih nastavnika i roditelja, u okviru projekta „Putujem, upoznajem dušu planete“, na veoma zanimljiv i kreativan način predstavili Republiku Italiju.

 

JAVNI POZIV

Oglasi, tenderi i konkursi - 15. april 2014.

za prijavljivanje za obuke kroz edukaciju za ekonomsko osnaživanje izbeglica i interno raseljenih lica na Konkursu „Za bolju integraciju izbeglica i interno raseljenih lica na teritoriji GO Zvezdara“

 

Prvi glas Zvezdare

Aktuelnosti - 15. april 2014.

Na sceni Kult UK „Vuk Karadžić“ u toku je Prvi glas Zvezdare, muzičko takmičenje srednjoškolaca u okviru Zvezdarijade, festivala kulture mladih.

Prijavilo se 37 mladih takmičara iz beogradskih srednjih škola.

Žiri u sastavu: Dušan Duda Bezuha, poznati muzičar i kompozitor, Milena Tamburić, studentkinja filološkog fakulteta i učesnica mnogobrojnih muzičkih takmičenja, i Nemanja Mihajlović, mladi kompozitor i muzički producent, izabraće najbolje takmičare.

Prilog na sajtu: www.infobiro.tv.

 

Zapažen uspeh OŠ “1300 kaplara” na međunarodnom takmičenju iz engleskog jezika

Pres informacije - 15. april 2014.

Kako nam javlja Marica Remenski, direktorka i dopisnik iz OŠ „1300 kaplara, u prvom krugu međunarodnog takmičenja iz engleskog jezika, koje organizuje asocijacija GLOBAL INPUT LCCI IQ Reps za Italiju, Sloveniju i Balkan, održanom 15. marta 2014. učestvovalo je 35 učenika OŠ „1300 kaplara“ i postiglo zapažene rezultate.

 

Produžen rok za isplatu naknade za rad u biračkim odborima

Servisne informacije - 14. april 2014.

Republička izborna komisija prebacila je GO Zvezdara sredstva za isplatu naknada za rad u biračkim odborima na izborima, održanim 16.03.2014. godine.

Uprava GO Zvezdara obaveštava građanke i građane, koji su bili angažovani za rad u biračkim odborima na proteklim izborima, da je produžen rok za isplatu naknada i da će se isplata vršiti od ponedeljka 14.04.2014. do četvrtka 17.04.2014. u vremenu od 9 do 15.00 časova, na šalteru br. 12 u prizemlju upravne zgrade GO Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77.

 

Vaskršnje akcije Volonterskog servisa Zvezdare

Akcije - 11. april 2014.

U susret Vaskrsu Volonterski servis Zvezdare nastavlja tradiciju darivanja najugroženije dece na Zvezdari/Beogradu (sa invalicitetom, ometene u razvoju, iz jednoroditeljskih i porodica slabijeg imovinskog stanja).

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 200