• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Na Zvezdari uručeno 223 tableta za najbolje rezultate na završnom ispitu

Događaji - 03. jul 2015.

Na svečanosti održanoj na trgu ispred GO Zvezdara nagrađeno je 223 učenika zvezdarskih osnovnih škola koji su ostvarili najbolji rezultat na završnom ispitu. Nagrade su uručili predsednik Opštine Edip Šerifov, predsednik Skupštine Dušan Ignjatović, članovi Veća i drugi funkcioneri GO Zvezdara.

 

Nagrade za najbolje rezultate na završnom ispitu

Događaji - 02. jul 2015.

Na svečanosti koju Gradska opština Zvezdara organizuje na trgu ispred upravne zgrade, Bulevar kralja Aleksandra 77 u petak, 3. jula 2015. godine, u 18 časova, biće nagrađeno 223 učenika zvezdarskih osnovnih škola koji su ostvarili najbolji rezultat na završnom ispitu.

 

Nagrađeni najbolji zvezdarski učenici

Događaji - 01. jul 2015.

Na svečanom prijemu u oraganizaciji GO Zvezdara, dvadeset troje najboljih učenika iz zvezdarskih osnovnih i srednjih škola, u prisustvu roditelja, nastavnika i direktora škola, primili su danas nagrade za izvanredan uspeh u školskoj 2014/15 godini.

 

Treće Beogradsko leto kulture u SC "Olimp"

Događaji - 01. jul 2015.

Od 1. jula do 1. septembra, SC "Olimp-Zvezdara" organizuje festival pod nazivom 3. Beogradsko leto kulture. Više od četrdeset događaja u amfiteatru na otvorenom: pozorišne predstave za decu i odrasle, muzika, poezija, predavanja, radionice...

 

Prijem zvezdarskih učenika generacije

Događaji - 29. jun 2015.

U sredu, 01. jula 2015. godine, u 17 časova, u Sali za venčanja Gradske opštine Zvezdara, Ulica Ćirila i Metodija 2a, održaće se svečani prijem učenika generacije zvezdarskih osnovnih i srednjih škola.

 

Ponovo radi sat ispred MZ „Novo Mirijevo“

Akcije - 29. jun 2015.

Na inicijativu i uz finansijsku podršku „Udruženja građana Mirijeva“ uz pomoć Elektrodistribucije Beograd, JKP „Javno osvetljenje i AD „Insa“ popravljen je javni sat na platou ispred Mesne zajednice „Novo Mirijevo“, Mirijevski venac 18-20.

Gradska opština Zvezdara omogućila je da se sat priključi na električno brojilo Mesne zajednice.

 

 

Planovi za povećanje saobraćajne bezbednosti

Događaji - 26. jun 2015.

U četvrtak, 25. juna 2015. godine je u organizaciji Gradske opštine Zvezdara i udruženja građana Moto klub S.O. Žandarmerije održan stručni skup u oblasti bezbednosti u saobraćaju.

 

Novi vrtić na Zvezdari

Vesti - 26. jun 2015.

Kao i svake godine, zbog ograničenih kapaciteta, neki od malih Zvezdaraca su ostali bez mesta u vrtiću. Gradska opština Zvezdara želi da vas podseti da Grad, od ove godine, subvencioniše ekonomsku cenu vrtića i da su mnogi privatni vrtići potpisali ugovor o subvenciji.

 

Ulaznice za bazen za najbolje učenike

Akcije - 26. jun 2015.

Gradska opština Zvezdara i Sportski centar „Olimp-Zvezdara“ nagradiće i ove godine sa po pet ulaznica za bazen 100 osnovaca koji dođu u Opštinu sa đačkom knjižicom u kojoj imaju sve petice na kraju školske 2014/15. godine.

 

Održan petnaesti memorijalni turnir „Dušan Jovanović“

Događaji - 25. jun 2015.

U fer i sportskom duhu na igralištu u Orlovskom naselju održan je tradicionalni memorijalni, petnaesti po redu turnir „Dušan Jovanović“ u znak sećenja na dečaka, koga su pre 18 godina u Beogradskoj ulici ubili skinhedsi.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 263