• Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
  • Gradska opština Zvezdara
Početna 

Novosti

Predsednik GO Zvezdara obišao radove u ulici Mihajla Bulgakova

Događaji - 25. jul 2016.

Predsednik GO Zvezdara Miloš Ignjatović i članovi Veća GO Zvezdara Novko Steljić i Nevena Milivojević obišli su u nedelju, 24. jula radove na rekonstrukciji ulice Mihajla Bulgakova.

 

Održan šesnaesti Memorijalni turnir „Dušan Jovanović”

Događaji - 25. jul 2016.

U Orlovskom naselju u Mirijevu je u nedelju, 24. jula održan šesnaesti tradicionalni Memorijalni turnir “Dušan Jovanović”, koji su organizovali Gradska opština Zvezdara i Udruženje Roma „Sloboda”. Turnir u malom fudbalu se održava u znak sećanja na trinaestogodišnjeg dečaka romske nacionalnosti Dušana Jovanovića koga su na smrt pretukli skinhedsi pre 19 godina.

 

Šesnaesti memorijalni turnir “Dušan Jovanović”

Događaji - 22. jul 2016.

U znak sećenja na dečaka, Dušana Jovanovića, koga su pre 19 godina u Beogradskoj ulici ubili skinhedsi, Gradska opština Zvezdara i Udruženje Roma „Sloboda” organizuju tradicionalni turnir u malom fudbalu na igralištu u Orlovskom naselju kod spomenika Bibiake u nedelju, 24.07.2016. godine od 9 sati.

 

Predsednik opštine obišao više lokacija na Zvezdari i razgovarao sa građanima

Događaji - 22. jul 2016.

Predsednik GO Zvezdara Miloš Ignjatović i član opštinskog Veća Novko Steljić obišli su u petak, 22.7.2016. više lokacija na teritoriji opštine, koje su građani Zvezdare, tokom prijema kod predsednika i drugih funkcionera Opštine istakli kao značajne za rešavanje komunalnih problema.

 

Nabavka male vrednosti - nabavka dobara: tonera

Oglasi, tenderi i konkursi - 22. jul 2016.

Gradska opština Zvezdara, u svojstvu naručioca, pokrenula je postupak javne nabavke male vrednosti, koji ima za predmet nabavku dobara: tonera (javna nabavka male vrednosti br. 8/2016).

 

 

Inkluzivna plovidba obogatila sportko rekreativni program za OSI

Događaji - 21. jul 2016.

Oko stotinu posetilaca, dece i odraslih osoba sa invaliditetom iz brojnih beogradskih ustanova i organizacija uživali su u krstarenju Dunavom i Savom i panoramskom razgledanju našeg lepog grada 20. jula 2016. uz osmehe, radost i zadovoljstvo, dok ih je zabavljao klovn Srećko, a sigurnu vožnju i uživanje pružile posade brodova „Kovin“ i „Kornjača“.

 

Tim za volontersku podršku u poseti korisnicima volonterskih usluga u kućnim uslovima

Događaji - 21. jul 2016.

U toku jula meseca predstavnici Tima za volontersku podršku građanima Zvezdare realizuju redovnu godišnju posetu korisnicima volonterske podrške u kućnim uslovima.

 

Nove predstave za decu u Aviv parku Zvezdara

Događaji - 21. jul 2016.

U Aviv parku na Zvezdari, ulica Živka Davidovića 86, se nastavlja sa zabavom za najmlađe posetioce, pa će u subotu, 23. jula, od 18 do 21 sata, gostovati Dečije pozorište sa kojim dolaze animatori i glumci u veselim kostimima, koji će sve prisutne dobro nasmejati i zabavljati celo popodne.

 

Humanitarna akcija „Čep u džep” uspešno nastavljena i u toku leta

Akcije - 20. jul 2016.

Humanitarna akcija „Čep u džep” uspešno je nastavljena i tokom leta, a prikupljena veća količina plastičnih čepova je iz Opštine Zvezdara otpremljena u sredu,20.7.2016. Sredstva prikupljena prodajom plastičnih čepova ovom prilikom su, na predlog Interresorne konisije, namenjena za lečenje Mile Veljković iz PU „Zvezdara”.

 

Radionica starih zanata u Volonterskom servisu Zvezdare

Aktuelnosti - 18. jul 2016.

U okviru kreativnih radionica koje se organizuju tokom cele godine svakog utorka od 10 do 12 sati, od 19. jula u Volonterskom servisu počinje realizacija radionica starih zanata- raznih tehnika veza i heklanja.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 320