• Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна 

Новости

Представљање ОШ „Десанка Максимовић” у Авив парку Звездара

Актуелности - 24. март 2017.

Основна школа „Десанка Максимовић“ представиће се у суботу, 25. марта 2017. од 17 до 19 сати у Авив парку Звездара, улица Живка Давидовића 86.

 

Положени венци и цвеће на спомен-обележје Милице Ракић у Ташмајданском парку

Догађаји - 24. март 2017.

Делегација Градске општине Звездара коју је предводио Предраг Веиновић,замеником председника Градске општине Звездара, положила је венац и цвеће на спомен-обележје Милице Ракић у Ташмајданском парку.

 

Волонтерски сервис у Oсновној школи „Стеван Синђелић"

Догађаји - 24. март 2017.

У Основној школи „Стеван Синђелић", за ученице/ке седмог разреда, у оквиру часа грађанског васпитања и веронауке, у среду 23.марта је  одржано интерактивно предавање на тему „Волонтирање као добра пракса социјалног укључивања, личног и друштвеног развоја“.

 

Књижевно вече Зорице Пауновић

Догађаји - 24. март 2017.

Књижевни клуб „Мала птица” организовао је вече прозе у Библиотеци „Мома Димић”.

 

Општина Звездара у акцији „Сат за нашу планету 2017”

Акције - 24. март 2017.

Градска општина Звездара и ове године учествује у светској акцији „Сат за нашу планету 2017” коју организује Светски фонд за природу и у којој Србија учествује девети пут.

 

Уређење зелених површина

Акције - 23. март 2017.

На иницијативу грађана и уз подршку ГО Звездара, радници ЈКП ''Зеленило Београд'' уредили су неколико локација на Звездари.

 

Одржано Општинско такмичења оркестара, малих инструменталних састава и група певача ДЕМУС 2016/17

Догађаји - 22. март 2017.

Општинско такмичење оркестара, малих инструменталних састава и група певача на Звездари одржано је 22. марта 2017. у Музичкој школи „Владимир Ђорђевић“.

 

Конкурс за доделу новчане помоћи Задужбине „Др Јелисавета и Др Иван Шеговић“

Огласи, тендери и конкурси - 22. март 2017.

Управни одбор Задужбине „Др Јелисавета и Др Иван Шеговић“ на основу члана 11. Статута Задужбине, расписује Конкурс за доделу новчане помоћи Задужбине „Др Јелисавета и Др Иван Шеговић“ деци и младима без родитељског старања са пребивалиштем на подручју општине Звездара и позива школе, институције и појединце да доставе своје предлоге/пријаве за доделу новчане помоћи деци и младима у 2017. години.

 

Одржана „Мала школа за урбане баштоване“

Догађаји - 22. март 2017.

Генерација урбаних баштована, различитих година и интересовања, везана ентузијазмом заљубљеника у биљке, са пажњом је пратила двосатно предавање у Галерији „Миљковић”, симболично одржано на први дан пролећа.

 

Еко школе обележавају Светски дан вода

Догађаји - 21. март 2017.

Поводом Светског дана вода у среду, 22.марта 2017., са почетком у 11,30 сати у Звездара театру Геодетска техничка школа - једина еко школа са Звездаре, организује приредбу, на којој ће ученици, директорка и наставници Техничке школе „Никола Тесла“ из Велике Плане, одиграти гостујућу представу коју су сами припремили.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 359