Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Градска општина Звездара - Начелник и заменик начелника Управе
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Локална самоуправа Управа Градске општине 
Начелник и заменик начелника Управе Штампа

Начелница Управе ГО Звездара


ТАТЈАНА КАРАНОВИЋ ЛЕЧИЋ
дипломирана правница
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Рођена је 1969. у Чачку.

Завршила Правни факултет Универзитета у Београду.

У радном односу је од 1994., а у општинској управи од 1995.

У наведеном периоду је обављала послове управе за које је предвиђена висока школска спрема – правни факултет: послови откупа стана, управно правни послови из грађевинске области, послови шефа Одсека за легализацију грађевинских објеката, помоћника шефа Одељења за грађевинске послове и шефа Одељења за развој Управе Градске општине Звездара.

За заменика секретара Скупштине општине изабрана је 2000., а за нечелника Управе ГО Звездара постављена је 2005. и ту функцију је обављала до 2009.

На место начелнице Управе ГО Звездара изабрана је по јавном конкурсу и на дужност је ступила 14.10.2016.


 

Заменик начелника Управе ГО Звездара:

Srdjan DobricaСРЂАН ДОБРИЦА
мастер права Европске уније
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Рођен је 30. септембра 1978. на Звездари. Завршио основне, затим и специјалистичке студије на Правном факултету Универзитета у Београду и стекао звање специјалисте за Европско право, а 2009. стекао је и звање мастера права ЕУ. Положио је правосудни испит.

Био је запослен у предузећу „Luxor Co“ Београд од 2005. до 2009. на пословима дипломираног правника, а затим до 2012. у ЈКП „Водовод и канализација“ Обреновац, на радном месту сарадника за правне послове.

На наградном конкурсу из области пословног права под покровитељством Француске адвокатске канцеларије GLN (Gide Loyrette Nouel) и Правног факултета у Београду, његов рад под називом „Контрола концентрација у праву Републике Србије и Европске уније“ одабран je као један од победника конкурса.

Говори енглески и руски језик. Ожењен је и отац двоје деце.