Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Градска општина Звездара - Председник и заменик
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Локална самоуправа Скупштина Градске општине 
Председник и заменик Штампа

Председник Скупштине Градске општине: организује рад Скупштине, сазива седнице, предлаже дневни ред, председава седницама, стара се о остваривању јавности рада Скупштине, потписује акте које доноси Скупштина и врши друге послове утврђене Статутом Града и Статутом ГО Звездара.

Председник Скупштине Градске општине бира се из реда одборника, на време од четири године. Има заменика који га замењује у случају његове одсутности и спречености да обавља своју дужност. Заменик председника Скупштине бира се и разрешава на начин као и председник Скупштине ГО.

 


Председник Скупштине ГО Звездара:


АЛЕКСАНДАР ЕРОР
дипломирани географ
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Рођен je 05.01.1977. у Београду.

Завршио је Географски факултет Универзитета у Београду и стекао звање дипломирани географ.

Током деценијског радног стажа у школама радио је као наставник у основним и средњим школама на територији ГО Звездара.

До избора за председника Скупштине Градске општине Звездара радио је у средњој Фармацеутско – физиотерапеутској школи, а од пре три године и у Трећој београдској гимназији.

Упоредо са радом у школама, ангажован је 2007. године као члан Организационог комитета "Европског олимпијског фестивала младих" ЕYOF, 2009. године члан Организационог комитета на позицији координатора за набавку и постављање спортске опреме – "Универзијада 2009. Београд" и 2009. године координатор за набавку и постављање спортске опреме завршног турнира НЛБ лиге у Београду "Final four".

Од 2014 – 2016. године члан Надзорног одбора СП "Ласта ад – Београд".
У мандатном периоду 2004 – 2008. и 2012 – 2016. године био је одборник у Скупштини ГО Звездара.

Члан је Српске напредне странке од оснивања. На Скупштини странке, у мају 2016. године,
избаран је за члана Главног одбора.

Отац двоје деце.

Заменик председника Скупштине ГО Звездара:

ДРАГОСЛАВ ЉУБИЧАНОВИЋ
адвокат
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

На Правном факултету Универзитета у Београду завршио је основне, а затим и специјалистичке студије и стекао звање Специјалиста за акционарска друштва, берзе и акције.

Радна биографија:

Након дипломирања 2005. године уписао се у Адвокатску комору Београда као адвокат приправник код адвоката Владимира Бојовића, а по полагању правосудног испита 2009. године уписан је у именик адвоката Адвокатске коморе Београда. 

Одслужио је војни рок Школе за резервне официре 2007. године и стекао звање резервног потпоручника. 

У свом професионалном раду, као адвокат, бавио се у пракси привредним правом.
Члан је Групе грађана „Миријево“.