Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/includes/funkcije.php:1) in /home/gozvezd/public_html/zvezdara.org.rs/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Градска општина Звездара - Стратегија развоја
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
  • Градска општина Звездара
Почетна Локална самоуправа Документи 
Стратегија развоја Штампа

8.7.2015.

На двадесет трећој седници Скупштине ГО Звездара која је одржана у среду, 08.07.2015. и којом је председавао Душан Игњатовић, председник Скупштине ГО Звездара, усвојен је Стратешки план развоја Градске општине Звездара 2015-2020.

27.4.2015.

Градска општина Звездара израђује Стратешки план развоја за период 2015-2020. година. Радна група састављена од стране запослених општине Звездара задужених за поједине области, као и представници свих одборничких група у Скупштини општине Звездара, после два месеца изнедрили су нацрт овог стратешког документа.  Да би стратешки план био што садржајнији и што боље дефинисао шта све на нашој општини треба да буде посао општине Звездара у следећем периоду (а што је у надлежности Градске општине), радна група овај план ставља на 30-дневну јавну расправу.

Од данас па до уторка 26. маја сви заинтересовани грађани, институције, предузећа, удружења и остали могу дати свој коментар на нацрт стратегије развоја или предлог конкретног пројекта који сматрају да треба да се спроведе на општини Звездара тако што га пошаљу на мејл адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели . Радна група ће се изјаснити о сваком предлогу који добије, а затим се тако усвојен предлог документа шаље Скупштини општине Звездара на усвајање.

12.5.2010.

Градска општина Звездара усвојила је Стратешки план развоја ГО Звездара 2010-2015. одлуком Скупштине општине Звездара 12. маја 2010.

Стратешким планирањем локална самоуправа ствара повољне услове за инвестирање, отвара нове економске прилике, повећава продуктивност, смањује разлике у развојености појединих сектора ангажујући све локалне ресурсе, смањује незапосленост и сиромаштво, и на тај начин допринoси свом основном циљу - повећању животног стандарда локалног становништва.

У изради Стратегије учествовале су радне групе сачињене од стручне јавности, запослених у Општини и становника општине Звездара: Радна група за друштвени развој, Радна група за заштиту животне средине, Радна група за инфраструктуру и просторно планирање и Радна група за економски развој и смањење сиромаштва.

 

ПРЕУЗМИТЕ: